Actiunile Banca Transilvania la vanzare

Actiunile Banca Transilania (TLV) erau oprite de la tranzactionare de 4 luni. Asa ca nu le-a lovit inca efectele crizei ca pe restul. Azi s-a reluat tranzactionarea lor si BOOM! Bursa a picat din start cu 12% si probabil ca va mai pica din cauza acestor actiuni. oricum nu e de speriat inca. Acum toti nebunii si fricosii vand ieftin.  La ora 12 actiunile Banca Transilvania au crescut cu 346%. Piata e volatila si va mai fi asa cateva zile pana se stabilizeaza si actiunile acestea.

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Stai … Ia-o logic ca ne pierzi 😀 … Bursa a scazut cu 12% din cauza TLV dar nu pentru ca scriptic a crescut cu 346% 😀 ci pentru ca practic a scazut in termeni reali cu mai mult de 50% adica de la un echivalent de 2.6 lei/actiune la un curs de 1.15 lei/actiune
Parca suna mai bine 🙂
Oricum s-au redresat si restul intre timp si sper o inchidere mai buna.

Cu multa placere si altadata …. mai fac o precizare. Era normala si fireasca o astfel de scadere pentru a ajunge la acelasi nivel de scaderi cu restul pietei, deoarece lunile octombrie si noiembrie au adus in piata grosul scaderilor din anul trecut iar TLV le-a “ocolit” ca sa zic asa. Pe de alta parte, vanzarile din piata de azi se datoreaza in mare parte fondurilor care din cauza legislatiei s-au vazut nevoite sa reduca drastic expunerea pe TLV. Datorita scaderilor din piata din toamna trecuta, expunerea pe emitentul TLV a crescut si nu a putut fi redusa pentru ca… Read more »