Ucideti nefumatorii!

Propun sa se dea direct o lege in Romania de omorare a tuturor nefumatorilor, sau macar sa fie ostracizati. Asta pentru ca noua lege contra fumatului in baruri si restaurante a devenit o lege impotriva nefumatorilor. In lege scrie ca localurile sub 100 metri patrati pot alege sa fie pentru fumatori sau nefumatori. Ia ghici ce au ales toti? Au ales sa fie pentru fumatori…. Dar aceeasi lege spune ca spatiile mai mari de 100 metri patrati trebuie sa fie impartite jumi-juma intre fumatori si nefumatori. Si? Credeti ca a aplicat cineva legea? Aiurea. Si cele mari au devenit tot de fumatori… Se bateau cu pumnul in piept in ianuarie cei de la Protectia Consumatorului Sibiu ca vor da amenzi. Aiurea! Au dat avertismente si atat.

La mall Redal si-a impartit spatiul cu sticla si fumatorii stau inauntru si nefumatorii afara. Cand dai comanda treci pe la fumatori…(desi legea interzice asta). Dar macar au facut geamul acela. Dar degeaba stai afara ca nefumator…ca la restul de localuri din Mall se fumeaza….

The Gallery pe centru era la aplicarea legii doar pentru nefumatori….cateva zile… apoi a devenit de fumatori…. desi localul are peste 100 metri patrati.

Exemplele pot continua…va las pe voi sa le dati…..

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Dupa legea anti-fumat probabil e in dezbatere legea anti-part, care va intra in vigoare odata cu legea anti-fas.
Nefumatorii se plang nevoie mare ca libertatea lor de a socializa este, maram, ingradita de fumatori. Sa fim seriosi!
Frecventez cu regularitate stricta institutiile culturale in care nu trebuie sa interzica cineva in mod atat de categoric fumatul. E de la sine inteles. Paradoxal, in aceste locuri nu intalnestimult lezatii de efectele fumatului, deoarece, probabil, considera ca doar in baruri se poate socializa.
Apoi, cine se simte confortabil in compania celor dragi doar in baruri, cafenele si localuri…isi merita soarta!

explicatia e pur economica… asta se intampla cand legile sunt facute ca sa fie, iar campaniile sociale de educare sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire….

Nu asa se educa tinerii sa nu se apuce sau sa ii faci pe cei inraiti sa se lase. Nimeni nu o sa isi tina restaurantul, bar sau carciuma strict pentru nefumator si asta pentru ca targetul de varsta la care ei se adreseaza este dominat de fumatori si automat o sa piarda bani. Sincer, ca fumator, as prefera sa fie toata de _nefumatori_ desi gandesc putin utopic.