Ucideti nefumatorii!

Propun sa se dea direct o lege in Romania de omorare a tuturor nefumatorilor, sau macar sa fie ostracizati. Asta pentru ca noua lege contra fumatului in baruri si restaurante a devenit o lege impotriva nefumatorilor. In lege scrie ca localurile sub 100 metri patrati pot alege sa fie pentru fumatori sau nefumatori. Ia ghici ce au ales toti? Au ales sa fie pentru fumatori…. Dar aceeasi lege spune ca spatiile mai mari de 100 metri patrati trebuie sa fie impartite jumi-juma intre fumatori si nefumatori. Si? Credeti ca a aplicat cineva legea? Aiurea. Si cele mari au devenit tot de fumatori… Se bateau cu pumnul in piept in ianuarie cei de la Protectia Consumatorului Sibiu ca vor da amenzi. Aiurea! Au dat avertismente si atat.

La mall Redal si-a impartit spatiul cu sticla si fumatorii stau inauntru si nefumatorii afara. Cand dai comanda treci pe la fumatori…(desi legea interzice asta). Dar macar au facut geamul acela. Dar degeaba stai afara ca nefumator…ca la restul de localuri din Mall se fumeaza….

The Gallery pe centru era la aplicarea legii doar pentru nefumatori….cateva zile… apoi a devenit de fumatori…. desi localul are peste 100 metri patrati.

Exemplele pot continua…va las pe voi sa le dati…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *