Un porc intre porci

Vama lui Chirila a lansat o melodie si o intreaga campanie de PR ingenioasa. Conferinta asta de presa cu noul candidat sustinut de Vama e haioasa….si trista!!! Puneti in locul porcului actualii candidati…. e o asemanare izbitoare?

Iata si clipul electoral al porcului!

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
ioana frunzescu

Conferinta de presa e prea lungasi se pierde efectul de inedit.Ideea a fost super! Videoclipul muzical al lui Tudor Chirila e demential, ar trebui postat peste tot si acum si dupa campanie.Astia sunt, domnule, porcii nostri de politicieni care murdaresc tot pamantul, universul, totul.Politicienii romani! Emblematic[ imagine, buna gaselnita.Trebuie dat la tv din ora in ora, in debutul stirilor, pe toate canalele.Se umple de bani, Chirila! Macar de s/ar umple de bani un amarat de artist, ca porcii de politicieni aduna numai din salariile de la stat si de universitati, ca nu e porc politic ala care nu preda si… Read more »

si totusi eu nu inteleg de ce anume trebuia atacat in videoclipul respectiv un simbol al frantei, doar sunt prietenii nostri, ca de altfel toti cei din uniune. nu imi surade sincer ideea videoclipului.
Am mai zis o data, si cred ca am sa mai tot zic, in cazul unui popor cu un moral scazut si care nu mai are sperante de bine in nici un caz nu ii arunci mocirle din astea in fata lui menite sa il faca se desconsidere si mai mult.
ceau bau

soundul imi aduce aminte de sarmalele reci…