Suntem idilici

Rondul ne anunta ca Forbes a plasat Sibiul in primele 10 orase idilice din Europa. Suntem idilici! Argumentul Forbes este dat de imprejurimile Sibiului, pe care toti le apreciem. Altfel argumentele ca nu e poluare fonica….nu tin. Ce n-am inteles eu unde a gasit Forbes apartamente in Sibiu sub 65000 de dolari care sa indeplineasca cerintele minime americane?? Stiti voi…ca eu nu!

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Horatiu

Pai de unde sti cerintele minime ale americanilor?

Horatiu

Ai lucrat pentru ei sau ai lucrat in america?
Una este sa vorbesti cu unul care are isi permite o vacanta si alta cand vorbesti cu unul care traieste din ajutor social!

Horatiu

Exact atunci sti ca si acolo lucrurile nu sunt prea roz cum vrea lumea sa le faca, nu ma refer doar la criza financiara.
Oricum chestia cu apartamentul ar tine dar depinde ce rata de schimb au folosit. 🙂

Horatiu

P.S
Se poate schimba ora care apare pe site? Deocamdata apare ora din US.

Horatiu

Chiar asa de mari sa fie?! Deocamdata rata dintre Euro si Dolar este de $1.25 la 1EU. Asa ca $65,000 se calculeaza la vreo 50,000euro ceea ce iti poate cumpara un apartament destul de bun cu 1-2 camere. Corect nu in centru dar si cei din Forbes spun ca in unele zone nu in centru.
Scuze ca te intreb personal dar tu unde ti-ai cumparat apartament si cat ai dat pe el? Sper ca n-am deranjat cu intrebarea.
Merci!