TV fara Mircea Radu

TV fara Mircea Radu  Am auzit ca Antena 1 nu il mai vrea pe Mircea Radu. In timp ce scriu aceasta postare Lili se uita la ultima lui emisiune Din Dragoste. Dar oare  sa fie ultima? Parca vad turcii de la Kanal sau Prima sau te miri ce post TV cum da banul sa il aiba in ograda pe Mircica. Vai, cata nesimtire la mogulul Voiculescu sa spuna ca nu mai are Radu (mamii) audienta. Pai sa fi vazut mogulul cum descinde Mircica intr-un orasel si se strang femeile mai ceva ca la Petre Roman. Acum evolutia fireasca a lui Mircea Radu in Romania, daca nu mai are emisiune TV este sa intre in politica si apoi sa ajunga prim-ministru. Castiga sigur! Numai asa sa ii faca in ciuda la Voiculescu si partidul sau de buzunar, ca l-a dat afara de la antene. Cata nerusinare! Si eu ce mai fac marti seara?! Eu ca eu, ca aveam internetul, dar femeile?? Pariez ca daca nu mai apare Mircica iese de o Revolutie si tot noi, sotii, picam de vinovati. Fir-ar el de mogul. Sa il tina pe Mircica, sa ajunga la toata lumea! Na ca m-am suparat si ma duc sa ma uit la Din Dragoste! Sic!

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

Pai la inceput a fost o emisiune foarte urmarita, si ain acelas timp si foarte decenta. Banuiesc ca asta este si unul dintre motivele pentru care a pierdut din audineta, si-a pierdut putin cate putin din decenta.

Pai s-o lua si el dupa Mihaela Radulescu…

Antena 1 fara Mircea Radu e ca, ca…caut comparatie dar nu gasesc! smile Sigur vor sari protevistii pe el.

:))))

lili

Ca nu va mai fi Mircica e una, dar nu vor mai avea oamenii unde sa-si faca declaratii de amor. Bre Mircica cica nu se mai intelegea cu echipa. Frectii. Probabil ca el era cel mai bine platit de la antene, si mi se pare firesc, si probabil ca nu mai au bani sa-i dea in noul sezon.

Mircea Radu=Mike Buongiorno