Trei de pe net

Screen Shot 2015-07-12 at 07.45.16

Sau, cum ar spune miticii „trei dupa net”.

Zi de zi fac o sumedenie de capturi de ecran pe care mai devreme sau mai tarziu vreau sa le folosesc fie pentru a scrie articole pe seama lor, fie pentru a le folosi intr-o compilatie oarecare.

Ieri faceam putina ordine printre capturile de ecran, pentru ca nu tot ceea ce salvez imi foloseste intr-un final si am dat peste 3 dintre ele pe care vi le redau mai jos insotite de comentariul de rigoare:

  1. Se pare ca in curand BOR o sa fie obligata sa-l canonizeze si pe Catalin Maruta nu doar pe Arsenie Boca. Da, stiu ca Maruta inca traieste, dar la cererea telespectatorilor care baga mana in foc ca sa gireze puterile supranaturale ale lui Maruta BOR poate sa faca o exceptie si sa-l canonizeze acum cat inca mai e viu:
    Screen Shot 2015-07-09 at 21.59.58
  2. Un blogger (nu mai tin minte care) s-a apucat sa scrie deasupra formularului de comentarii o serie de reguli destul de interesante. In prima ii cere cititorului sa-si asume raspunderea pentru faptele sale, de parca blogul e un tribunal, cititorul e infractor si bloggerul e procuror. Ultima data cand am verificat, decizia pentru a publica sau respinge anumite comentarii apartine exclusiv bloggerului. Cea de-a doua regula instiga la folosirea cat mai corecta a limbii romane. Ma indoiesc de faptul ca bloggerul e vreun academician care scrie articole fara cusur si fara sa comita macar o greseala de redactare, insa sa ai pretentia ca un comentator sa scrie corect romaneste intr-o tara in care procentul de promovabilitate a unor examene banale precum testele nationale si bacalaureatul e de 30%, pare de-a dreptul utopic si absurd. Ultima regula si probabil cea mai interesanta e cea care-ti sugereaza sa nu comentezi semnandu-te „adidasi originali” pentru ca n-o sa-ti fie acceptat comentariul. Nu stiu cu ce l-a suparat cel care se numeste „adidasi originali”, insa tare ma mancau degetele sa-i comentez semnandu-ma „adidasi aproape originali” sa vad daca variatia asta de semnatura e acceptata:Screen Shot 2015-07-10 at 08.24.42
  3. Social media managerul de la Discovery Romania o arde destul de des pe siteuri sinistre al caror unica activitate e clickbaitul. Altfel nu se explica de ce ar da pe Facebook o astfel de postare: Screen Shot 2015-07-12 at 07.45.16