Trebuie sa scriu mai des

Din cand in cand mai arunc un ochi pe statisticile din Piwik si vad ca sunteti cativa ce reveniti si de cateva ori pe zi aici pe blog in speranta ca am scris vreun articol nou. Apoi mai sunt cei care ma citesc prin RSS si intra pe site de indata ce public un articol nou, sau la scurt timp, iar pentru voi, cei care faceti lucrul asta trebuie sa scriu mai des.

Vreau si eu, ce-i drept, sa scriu mai des, mai multe articole si eventual zilnic, insa in momentul de fata ma impart intre munca, familie si pasiuni, iar cand nu fac lucrul asta profit de fiecare moment pe care-l obtin ca sa ma odihnesc.

Blogul se incadreaza la capitolul pasiuni, pentru ca dupa cum probabil ati inteles deja, scriu aici din pura pasiune si tocmai de aceea e pe locul trei in topul prioritatilor zilnice.

Asa ca de ceva vreme fac eforturi ca sa scriu din ce in ce mai multe drafturi, sa le termin pe cele deja incepute si desigur sa mai filozofez cateceva dis de dimineata.

Bineinteles ca articolul asta n-ar trebui sa tina nici loc de scuza si nici sa reprezinte vreo tentativa motivationala, ci mai degraba sa transmita mai departe ideea ca niciodata n-am terminat de scris si n-am renuntat sa scriu, iar lipsa mea de pe blog se datoreaza exclusiv lipsei de timp.