Transmixt cu soferi periculosi

Firma Transmixt apartine omului de afaceri Ilie Carabulea. Am primit de la o cititoare descrierea unei experiente de cosmar datorata unui sofer Transmixt. Sper ca macar Autoritatea Rutiera Romana sa se auto-sesizeze in acest caz.

In data de 3 Martie a trebuie sa ajung la Bucuresti pentru niste treaba si urma sa ma intorc in aceeasi zi ceea ce am si facut. Am luat Transmixtul de la ora cinci cum multi alti o fac.

Din pacate nu a fost o calatorie placuta ci de groaza. Mi-a stat inima in loc cam pe tot parcursul calatoriei (dus-intors) cu exceptia timpului de stationare.

Soferul a condus ca la raliu, lua curbe pe partea cealalta a soselei, inimidand nu stiu cati soferi cu masini mici care conducea regulametar…ii lumina din spate nervos…iar cand ii depasea facea manevre catre masini sa le arate cine-i nasul!

Cand i-am spus ca eu doresc sa ajung intreaga la Sibiu …a oprit autobuzul (probabil ca s-a gandit sa ma dea jos)…a lasat tot traficul sa treaca pentru a-i depasi din nou…numai ca sa-mi faca in ciuda…

NIMENI ABSOLUT NIMENI NU MA SPRIJINIT si pe langa acest lucru, un prieten de-al lui care era imbracat in haine de militar…incepuse sa ma ia peste picior…pana l-am pus la punct.

Cum am stat chiar in spatele lui, pot sa spun de toate obiceiurile lui in timpul condusului pe care le-am observat in ziau respectiva.

Pe langa faptul ca lua banii oamenilor si NU LE DADEA BILET vorbea la telefon tot timpul….si pe langa asta isi calcula iti calcula banii cu calculatorul in timpul mersului.

Cand filmul se derula, se uita se uita si el. DVD-ul era indreptat spre dansul…

Pentru ca se pare ca Transmixtul nu are o regula (asa cum se face in tarile in care clientii/pasajerii sunt respectati) de a afisa numele soferului si codul sau de angajat, am luat numarul de autobuz: SB 23 TMX.

Daca mai sunt oameni care vor sa mi-I se alature sis a-l dam in vileag pe acest sofer, cel putin pentru a fi supus unei testari psihologice si pentru a se lau masuri in asa fel incat calatoria de la Sibiu la Bucuresti cu orice companie de autocare sa devina una placuta nu una a groazei…Pana la urma tot noi platim…Sa nu cumva sa platim si cu viata!