Toxinfectie marca Bergenbier

N-am mai baut bere Bergenbier de vreo 10 ani. De ce? Dupa ce am baut intr-o seara am primit cadou de la Bergenbier o toxinfectie alimentara de toata “durerea”. Aseara, din prostia mea, am baut o bere Bergenbier, am uitat experimentul cu aceasta bere de acum 10 ani. Si ia ghiciti? De la 2 noaptea …. bai mare, suferinta mare. Verdictul: toxinfectie alimentara de la berea Bergenbier. Jur ca a treia oara astia de la Bergenbier nu ma mai “fac”. Ii boicotez definitiv!! Sa spele pe cap cu berea lor de rahat! Ori nu folosesc apa purificata cum trebuie, ori sticlele nu sunt toate atent dezinfectate ori procesul de productie este non-igienic… Cine stie? Cert este ca eu NU mai beau bere Bergenbier!

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted

Curios. Eu nu am avut niciodata probleme de la bergenbier. Chiar azi am baut si nici o problema, iar cand merg la tara numai bergenbier beau .

Sebastian

Iti respect parerea vis-a-vis de o marca, un brand etc.(ce o fi). Dar analize ti-ai facut in ultima vreme? Poate e din cauza ta. Nu te tine fierea(se mai trage greata si de acolo), ori ficatul…sau digestia…Sau poate e doar o coincidenta faptul ca dupa 10 ani ti s-a parut acelasi “rahat” :). Pentru Bergenbier as baga mana in foc ca au un proces de dezinfectie a sticlelor cum se cere… PS: Ai incercat vreodata Soveja, Cozia, Postavaru sau alt pisalau facut de martens galati? Atunci poti sa zici ca faci toxiinfenctie. Dupa o gura de bere. Si asta ti-o… Read more »

Nasul

Bergenbier contine malai. Atentie la toate berile care contin malai…

Daniela

Dragul meu,te asigur ca conditiile de igiena din fabrica sunt exceptionale.Este foarte usor sa arunci vorbe in vant ,cand nu ai habar de modul cum se face berea.Te asigur ca sticlele sunt verificate de aparate superperformante dupa ce ies din masina de spalat,ca se fac igienizari si controale foarte dese si ca ,daca sunt probleme,se opreste productia.Se pune mare pret pe calitate.Esti sigur ca de la bere ti se trage?Si de la mancare poti sa faci toxiinfectie alimenatara.La asta te-ai gandit? Am lucrat acolo si spun asta pentru ca stiu cum se lucreaza.Si crede-ma ,se lucreaza bine.

Calin Blaga

@Daniela – draga, dincolo de cacofoniile din exprimare, care sper sa nu se regaseasca si in produs, toxinfectia a fost diagnosticata de medici si confirmata la laborator de la berea bergenbier. Se pare ca v-a scapat o sticle neigienizata. Astept scuze.

Daniela

A fost o singura cacofonie.Mi-a scapat.Noroc cu ochiul tau critic.Pentru asta imi cer scuze. In rest, nu pot sa cred ca bei doua beri Bergenbier la o distanta de zece ani si faci toxiinfectie alimentara .

BogdanMe

Eu am baut o bere SIlva si mi-a fost rau vreo 4 zile dupa. Dar rau, foarte rau, am stat in pat, abia mergeam. Prima noapte am petrecut-o la baie. Nu ca nu mai beau SIlva, nu mai beau bere. Am mai patit-o de la o bere inainte de asta, cu ceva ani inainte. Problema e ca doar cateva guri mi-au facut rau, nici nu am baut-o pe toata. Fierea am citit comentariile, ala zice ca fierea si domanisoara zice ca vai condiitle sunt exceptionale in fabrica, da, cum sa nu! in alte tari beau beri si nu am nimic,… Read more »