10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Este o defectiune hardware a serverului nostru. Sunt mai multe site-uri care nu merg, printre care si Monitorul de Cluj si Alba, plus alte 30 de site-uri. A crapat hard-ul. Defectiunea e in curs de remediere.Se mai intimpla.Dar cam tirziu faci lectura din Monitorul .Am vazut ca ai scos link-ul catre Monitorul ? De ce ?

aha

marian

tandemul bota-micu va duce de rapa monitorul! bota are “experienta”, ca a falimentat victoria si libertatea, doua intreprinderi tari din sibiu!!!oricum, se observa de la o posta ca monitorul a devenit ziarul p.s.d.-ului si se platesc polite prin intermediul acestei gazete.gradinaru, barbu, johannis…cine urmeaza?

Tot serverul.

Acum merge. Am reintrodus si ziarul de ieri, pentru cine nu l-a citit. A fost o defectiune grava, am avut ghinion, a trebuit sa fie achizionat un alt server. Ne cerem scuze cititorilor, dar nu a fost din vina nostra. Se intimpla si la altii.

merge

Clondurica

Iar se baga Botza in afaceri cu Micu la Monitorul? Parca erau certati, ca l-a dat afara de la Libertatea unde statea Micu in chirie la Bota.