Tara bogatasilor. Ptiu!

V-am tot scris eu de boieri, potentati locali si ciobani imbogatiti peste noapte care fac legea in Romania. Iata un reportaj difuzat ieri de TVR1 in care 3 (TREI) Politisti nu pot controla actele si nu pot opri o femeie “de afaceri” ce a parcat ilegal in fata la Marriot. Pe deasupra “ciobanita” ii si ameninta pe politisti. Totul fiind filmat de TVR1. Am ajuns mult prea jos. In SUA era nevoie de un singur politist, care, daca refuza cum a facut tipa, scotea pistolul si i-l punea la tampla armat. Si rezolva situatia. La noi secventa in care ea demareaza cu masina si lasa 3 (TREI) poltiisti pe strada uitandu-se dupa ea spune tot. Le era frica de ea ca poate era ce stiu ce sotie de mare magnat.

Cam despre asta e vorba si in filmul romanesc din 2007 Ticalosii… despre o Romanie a imbogatititlor peste noapte care fac legea. Vedeti filmul … si injurati!

Mai presus de lege from OLiX on Vimeo.

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

ohooo, am injurat ca mi-am piert vremea cu un film atat de prost. despre lucrurile astea ar trebui sa se faca un film serios, nu un gunoi din asta care vrea sa demonstrezecu tot-dinadinsul, dar la repezeala, ce-o vrea sa demonstreze .

morbo