Tara arde, Iohannis se piaptana

Tudor m-a anuntat de dimineata ca in Piata Mare a fost dat in folosinta un tun de zapada artificiala. A facut si poze. Am intrat si eu pe un webcam al Primariei sa vad, ca nu credeam. Am pus si eu o poza mai jos de la ora 9.30 azi dimineata. Ce remarcati? Nu e nici un om in piata! De ce? Din cauza tunului care arunca zapada pana in centrul pietii si nimeni nu mai poate trece… Acum in plina criza energetica si economica, acum cand s-a terminat Targul de Craciun in Piata Mare, la ce e nevoie de zapada?!?! Aaaa vine sarbatoarea aia saseasca a Lolelor …. Altfel care e motivatia acestei cheltuieli? Sau nu mai au ce lucra prietenii lui Iohannis de la firma aia de curatenie GWS sau cum ii zice. El da cu tunul, aia noaptea curata zapada si tot asa. Doamne, asa prostie nu am mai vazuti! Si parca vad prostimea cum vine sa critice pe blog (aia 80% votanti) sa spuna ca ce am cu zapada, ca e frumos. Sincer?! Hai nu zau….. Stiti vorba aceea? Dati prostului circ pe piine si uita de problemele tarii.

Tara arde, Iohannis se piaptana
zapada-artificiala

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

ca probabil se trecea prea repede prin piata mare :))))) mai, uite asa se face rating pe otv 😉 io zic sa bagi un “senzational” in titlu 😀

ioana frunzescu

Ce nebunie, domnule! Nu mai inteleg ce e cu Iohannis!

Andy

Interesant e ca tunul acela de zapada imprastie si langa el se afla un utilaj care aduna zapada.De ce oare ? Sa fie ca la ” Tarnaveni ” ?? ( Unu’ inarca si 3 descarca ? ) =))

Oricum, inca de anul trecut m-am hotarat sa fac eforturi pentru ca tovarasul Her sa primeasca o diploma de cetatean de onoare al Sibiului. Chiar daca ne pagubim de una tot merita sa ii vedem reactiile…
Poate gasesc si vreun sprijin.

Pentru a fi completa ecuatia e musai sa nu lipseasca libertatea

Elida a scris azi un articol in Rondul care lamureste pentru ce e tunul de zapada. Pentru Red Bull Romaniacs – sesiunea de iarna. Culmea e ca se va tine in 30 ianuarie!!!! Si pana atunci vor sa acopere Piata Mare cu 1 metru de zapada – INALTIME!!!! Astia au transformat Piata Mare in circ!!! Fir-ar!

Calin, nu e circ! Este ce a ales sibianul si atat. Omul asta a ajuns sa faca orice pentru ca nimeni nu-i mai spune nimic. Pentru ca a ajuns sa dispuna de orasul asta din toate pozitiile. Si asta tot pentru ca sibianul a ales. Avem ce meritam chiar si chircul altora pe banii poporului!
D Tomozei