Sunt singurul fara Windows 10?

Screen Shot 2015-07-29 at 10.02.29


In ultimele 2-3 luni aproape fiecare blogger pe care l-am citit a scris ceva de Windows 10. Sincer sa fiu pe mine Windows ma cam lasa rece.

E drept ca inca mai folosesc anumite versiuni de Windows pe unele dispozitive, insa doar pentru ca n-am gasit pana in acest moment un inlocuitor pentru o serie de programe gen Windows Live Writer.

Desi nu imi amintesc de vreo campanie de promovare a Windows 10, derulata de Microsoft am remarcat faptul ca foarte multi scriu si au scris destul de entuziasmati pe marginea ultimei versiuni de Windows.

Chiar si asa pe mine nu m-a tentat deloc sa-l instalez si sa-l testez pentru ca oricum toate versiunile disponibile pana ieri erau versiuni de test si veneau la pachet cu o serie de probleme si vulnerabilitati de securitate.Screen Shot 2015-07-29 at 10.02.29

M-am decis intr-un final sa-l iau azi si sa-l testez, dar sa nu va asteptati sa revin cu un review pentru ca nu prea am ce spune despre Windows la cat e de instabil si la ce volum de resurse mananca fara nici un fel de relevanta tehnica.

LE: Cel putin am incercat.

Inainte sa-mi iau pauza de odihna progresul de upgrade al Windows 10 era la 44%. Cand m-am trezit doua ore mai tarziu nu am mai gasit nimic relationat cu procesul de upgrade ruland pe laptop. Nici macar un mesaj de eroare. Nimic. Procesul de upgrade pur si simplu s-a volatilizat.

Am repornit upgradeul si dupa ce si-a descarcat toate cele necesare, dupa ce a verificat fisierele descarcate a crapat pe la 64% in timp ce isi crea fisierele pentru upgrade:

Screen Shot 2015-07-29 at 20.28.13

Nu stiu de ce m-am incapatanat sa-mi fac sperante ca totul o sa decurga normal. Aparent Windows 10 e la fel ca si Vista sau 8, 90% marketing, 9% glossy si 1% functionalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *