Studiu de caz: cocalarul sofer

Se ia o stire de la Politia Sibiu si se analizeaza:

„Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, în jurul orelor 2030, în afara localităţii Şelimbăr.
P. Rareş, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturimul pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu – Râmnicu Vâlcea, a efectuat o manevră de întoarcere de pe un sens pe celălalt, încălcând marcajul axial continuu care separă cele două sensuri de mers, manevră neregulamnetară şi efectuată fără o prealabilă asigurare, moment în care intră în coliziune cu un alt autoturism care circula pe aceeaşi direcţie de deplasare, pe banda a II-a.
În urma accidentului a fost rănit uşor un pasager aflat în autoturismul condus regulamentar. „


Cum va spuneam cocalarul de 24 de ani Rares era cu masina pe banda 1 si s-a gandit el ca e momentul ca pe un drum european sa intoarca masina de pe banda 1 pe celalalt sens de mers. Normal ca nu era voie si normal ca veneau si alte masini atat din sensul sau de mers cat si din cel contrar… dar cocalarul de el credea ca i se cuvine soseaua, precum pitipoancele. Si a iesit de un acciddent.
Zilnic vad astfel de insi, cocalari soferi, care isi etaleaza masinile si maieul sau tricoul Dolce Gabana pentru posibilele piti de pe strada. Si in intersectii nu dau prioritate sau nu opresc la stop pentru ca „ei au masina, baaa”. Si daca vine unul cu Dacia, chit ca e pe drum cu prioritate, lor li se pare ca Dacia nu are nicaieri prioritate, ca doar ei au BMW, Mercedes sau alt prelungitor de penis asemenea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *