Semafoare si sensuri noi la Sibiu

În zona Piaţa Armelor se vor schimba sensurile de rulare. În Piaţa Armelor şi pe porţiunea de pantă situată între Piaţa Armelor şi intersecţia străzilor Konrad Haas şi Tribunei, traficul se va desfăşura în regim de sens dublu. Pe strada Pânzarilor situată în aceeaşi zonă, sensul de circulaţie se va inversa, adică circulaţia se va desfăşura pe un singur sens, dinspre strada Măsarilor către Piaţa Armelor.

La ieşirea de pe strada General Magheru în strada Constituţiei va fi permis şi virajul la stânga, dat fiind faptul că intensitatea traficului a mai scăzut, iar strada Constituţiei nu mai este tranzitată de traficul greu. Această modificare va fi efectuată prin marcaj şi prin reglarea semaforizării, imediat de condiţiile meteo permit executarea acestor lucrări.

La intersecţia străzilor Justiţiei şi Bulevardul Victoriei se lucrează în prezent la instalarea unui semafor. Această decizie a fost luată pentru a uşura ieşirea din strada Justiţiei şi Bulevardul Victoriei, o stradă cu un volum de trafic mare. Semaforizarea din această intersecţie va fi sincronizată cu cea din intersecţia străzilor Transilvaniei şi Rennes, pentru a asigura şi fluenţa traficului din această zonă.

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

FRA ESTI CUMVA DE LA arr SAU PRIMARIE te am rugat sa gasesti subiect hot
lasa in seama primariei informarea cetatenilor…sau crezi ca majoritatea intra pe situ ul tau
sa fim seriosi
dar ti ai facut meteahna
pe curind…deontologule