Cadou de Craciun de la un politician

Dupa ce un an de zile am avut zice-se gura spurcata in editorialele din ziar si aici pe net la adresa guvernarii PDL, am primit un telefon zilele acestea sa ma intalnesc cu o doamna consilier a deputatei Raluca Turcan, PD-L. Supriza! Am primit un mic cadou de la doamna deputat (o sticla de vin romanesc si o cutie de bomboane plus felicitare). Gestul frumos l-am apreciat, dar sper ca nu se asteapta sa imi inmoi condeiul….:)) Chestia este ca astfel de atentii de la doamna deputat au primit toti sefii de ziare locale, radio, TV. Pentru transparenta am spus sa va informez si pe voi sa vedeti cum isi trateaza PDL-istii criticii inversunati. Asa ca am sa beau sticla de vin cu prietenii criticand Guvernul PDL 🙂 (sic!)
Normal ca opozitia nu s-a aratat cu nimic de Sarbatori 🙂 Ca doar e opozitie!

Căutări:

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

da parca seaman cu n gest menit sa inmoaie condeiul , dar sincer e penibil…din partea lor…mai bine cheltuiau banii pr un orfelinat sau pensionarii ..caci cugetele libere nu sunt de vinzare.
Ai vazut gestul lui Base cind ia dat Joana un cos cu oarece produse romanesti, neprotejate de concurente neloiale de altfel, la dat cuiva sa l ferifice de niscai descintece sau unde ,biorezonante, sau alte otravuri kgb iste…ca doar fusese l kREMLIN INAINTE…..
ai grije si lasa pisica sa bea sampania ca poate…..
hahahahahhahazimbind se ucid dusmanii grecilor
Craciun Fericit

ps sau bea o cu unii mai invidiosi

TOLONTAN

apropo de ce nu scrii de celebra si inca iarasi modificata TAXA DE MEDIU PE CARE ne o baga pe git nu stiu cite guverne ca sa faca monopol din buzunarele noastre pt fabricantii de masini noi . Ca sa nu mai zic de amneda de la UE si starea de infrigement pe care o meritam.Sau sa comentati, toti cei ce au primit sampanie si ciocolata despre citi arbori sau plantat din taxa aberanta/ Oare noi am fost primiti in UE, asa de mila si din interese comerciale sau UE doareste sa vina la noi ,romanasi cei harnici……de punem tot… Read more »