Holidays sucks!

Am ales titlul in engleza pentru ca exprima cel mai bine starea de fapt. Nu imi plac sarbatorile cu toate traditiile si chestiile-obligatorii-ca-asa-este-obiceiul! Plus ca am ditamai concediul pentru odihna si la cat de prost sunt mi-am luat de lucru acasa una-alta… Ca de…. cand sa ma odihnesc si eu, hop! muncile. Mai adaugam extrema agitatie a Karinei zilele acestea si starea de tensiune creata la final de an cand toti ajungem cu nervii intinsi la maxim. Dar toate trec si vine un an nou.
Rezolutia de la miezul noptii anul acesta va fi: ,,Munceste putin, castiga mult si nu uita sa te relaxezi!” Asta mai ales ca si azi am prestat pana tarziu…

Sarbatorile cica sunt prilej de reuniuni de familie (who wants that?!?!) si de a ne aduce aminte cele bune din anul ce a trecut. Eu imi amintesc cele rele… Cele bune le-am gustat la vremea respectiva pe indelete…
Nu vreau sa mai continui sa va spun de ce nu imi plac sarbatorile, ca poate voua va plac si va indispun. Desi in seara de Ajun la ora asta (21) pe messenger e plin de oameni ,,available”…. sad!
PS: Mos Craciun nu e decat o inventie a firmei Coca-Cola! Nu exista! Cat despre nasterea lui Isus … stiti opinia mea!

14
Lasă un răspuns

10 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted

si eu sunt cu rapoartele sub birou… dar, cu sau fara mos Craciun si Jesus, cred ca o pauza meritam si noi 🙂 pupa fetele si pune in practica rezolutia 😀

hey, eu sunt available pe mess la ora asta din cauza fusului orar si sunt la servici! 😀 anyway, si noi lucram, dar doar jumate de zi (insa guvernul ne plateste toata ziua, deci aici se respecta rezolutia 🙂 )

TOLONTAN

esti penibil sincer cu sinceritate ta. de SPIRIT LIBER… Habar nu ai de fapt ce exprima aceste Sarbatori Sfinte. Mai si dezamagit. Astia intelectualii parca erau mai profunzi…dvz confundati marketingul comercial cu BUCURIILE COPILARIEI NOASTRE…. cind ne bucuram doar de 1 banana sau 2 portocale. Doriti sa pareti uun tip iesit din comun dar nu sunteti …decit normal. Si eu eram de aceeasi parere cu dvs dar cu AJUTORUL sotiei am inceput sa inteleg adevarata semnificatie a mesajului spiritual transmis religios de aceste SFINTE SARBATORI. ps oricum fiecare face ce vrea…dar incearca sa intelegi semnificatia prin ochii parintilor care au… Read more »

TOLONTAN

apropo
esti inca o data penibil pt ca atunci cind NOI credeam in Mos Craciun ..nu cred ca COCA COLA avea ATRIBUIT BRANDUL Mos Craciun…
mai confunzi timpul si spatiul le ecrivant
pa

corina

Cred ca articolul asta exprima exact ceea ce simt si eu in perioada sarbatorilor. Ai zis f bine.

morbo

nu-i inventia coca cola, ce naiba. coca cola l-a upgradat, ca sa zic asa. iar cu iisus, na, crezi, nu crezi, e ceva pozitiv si cu mesaj pozitiv.

TOLONTAN

mai enervat
na
masa de Craciun cu familia este ceva religios si pios caci poate unii dintre noi vor muri si apoi ce mai zici DEONTOLOGULE…ca ai petrecut destul cu , sa zicem , parintii tai si ca e suficient ceea ce ai arhivat video…………….
ma uimeste cinismul tau
ps noroc cu Walt Disney

Mie îmi plac sărbătorile. Că fomelia mea se reuneşte care pe unde, şi io pot să dorm :))
Da’ îmi place rezoluţia pentru anu’ viitor, cre’ că o adopt şi eu 😀 Pot?

morbo

ca si cand ai zice ca mos gerila era inventia comunistilor. nici acum nu ”serbam” vreun mos. iar cel care exista inainte de upgrade-ul coca cola era un amestec de traditii crestine si pagane. si apoi mai e si acel sf nicolae care aduce cadouri-partial mos craciunul de acum din vest. la noi nu s-au unit, au ramas doi mosi.sunt traditii…si coca cola a contribuit la o traditie. daca exista acum 1000 de ani, contribuia de atunci.

morbo

de ce nu? noi sa fim sanatosi 😀