Scandal in media sibiana

Un informator cu surse bine documentate (verificat) face dezvaluiri prin intermediul Mazemania despre scandalul din jurul ziarului Sibiu Standard, Calin Bucur, directorul ziarului si Horatiu Cercel, patron. Redau mai jos ultimele informatii primite cu rezerva unor ZVONURI/ BARFE…. ca nu sunt eu nici politist, nici procuror. Doar ca alta sursa mi-a spus azi ca deja procurorii au fost sesizati despre acest caz de unul din cei implicati…. Sa vedem reactiile.

Informatorul A.A. relateaza:
In primul rand, informatia cu Realitatea este reala. Bucur a avut o intalnire chiar in ziua in care ti-am spus, dar probabil ca ea nu s-a concretizat. Media Mol este tot o firma a lui Vantu, el o controleaza. Si, cred ca e cam greu chiar si pentru Bucur sa-i dea teapa lui SOV. Probabil si-a dat seama ca nu are puterea necesara sa duca un astfel de proiect.

Adevarul despre Sibiu Standard? E greu…Cert este ca dupa ce au aparut cele doua articole comandate de Cercel (dupa venirea lui Basescu si cea a trioului Boc-Berceanu-Videanu) Alin Bratu a vrut sa-si dea demisia. N-a avut tupeul sa mearga pana la capat (are si omul rate de achitat). A scris in schimb despre nemultumirile lui in editoriale. Asta a atras mania lui Horatiu Cercel, care a conditionat reluarea finantarii cu capul lui Bratu. Oricum, si restul erau nemultumiti de neplata salariilor. Doar ca, ceea ce nu stiu ei (Bratu, Deleanu, Parnica, Brilynskey) este ca Cercel a dat bani, dar acestia au intrat prin firma lui Bucur. Iar el i-a cheltuit. Acum, a incercat sa puna din ei, dar nu i-a mai avut pe toti. Si asa, a intrat in mari probleme. Si Cercel a incetat sa mai dea bani, la un moment dat (5000 euro pe luna), insa daca cei achitati deja, erau suficienti pentru a plati salariile oamenilor. Ce a facut Bucur cu banii…? Spre exemplu, intr-o zi, acum vreo 2-3 luni, a venit recuperatorul de la firma de leasing (Vb leasing, daca nu ma insel) prin care si-a luat o Toyota sa-i spuna ca ori plateste ori ii ia cheia masinii. Atunci, Bucur a platit integral restul leasing-ului, normal, cu banii de la Sibiu Standard. Asta e doar un exemplu. Casa pe care si-a facut-o e tot din banii de la ziar. A avut bartere cu Ambinet sau Pumico de peste 500 mil lei vechi.

Daca cineva are curiouzitatea, sa verifice cati bani a incasat Bucur in decembre 2008…Sute de milioane.

Cat despre plecarea lor, Horatiu Cercel habar n-avea joi seara. El nu stia nimic de complotul lui Bucur si al celorlalti. Eu ma astept ca Horatiu Cercel sa iasa si el si sa-si spuna punctul de vedere, pentru ca pana acum el habar n-a avut de ce se intampla. Si, s-ar putea sa avem ceva surprize…