Sa vorbim putin despre idioti

Screen Shot 2017-07-27 at 20.40.07

Din nou desigur, pentru ca idiotii rasar uneori ca ciupercile dupa ploaie.

Exista o gramada de indivizi revoltati pe Olivia Steer pentru ca respectiva isi permite sa emita opinii cu toate ca-i lipsesc cateva tigle de pe mansarda. Si vai, deranjati de faptul ca respectiva scrie si ii indeamna pe prosti ca sa fie in continuare prosti se apuca multi dintre revoltatii astia sa scrie la modul peiorativ diverse dedicatii la adresa Oliviei Steer.

Ei bine, ieri seara un astfel de individ a dat share cu mandrie postarii pe care o aveti mai jos:

E cat se poate de elocvent faptul ca prin comentariul care insoteste poza respectiva, inconstienta e pusa la loc de cinste in numele unui fanatism fotbalistic bolnav.

Cum sa ti se para normal si sa mai reprezinte si motiv de mandrie faptul ca un tata inconstient si-a urcat copilul de 5-6 ani sus pe acoperis pentru a urmari un rahat de meci al unei echipe de mana a doua, reciclata de un regim politic.

Astfel, conform logicii respectivului care a dat share la postarea asta, si care se lauda ca e ceva gazetar – deci presupus ca fiind obiectiv, atunci cand o tuta scrie pe blog sau pe Facebook ca vaccinurile sunt naspa, ea trebuie supusa oprobiului public, dar cand un cretin inconstient isi urca copilul pe un acoperis inclinat ca sa vada un meci de fotbal e musai ca acesta sa fie dat drept exemplu de mandrie fotbalistica, locala sau chiar nationala.

In orice alta tara care-si face griji pentru generatia care urmeaza, un astfel de parinte era arestat la scurt timp dupa aparitia unei astfel de poze si probabil ca era si decazut din drepturi dupa o ancheta sociala exhaustiva.

Numai in Romania e posibil ca niste idioti sa promoveze si sa se mandreasca cu inconstienta altor idioti. Si sa ne mai miram ca au aparut atatia idioti care sa recunoasca public ca-si educa copiii cu o „palmuta la fund” si sa justifice metoda asta de educatie criticand modelul norvegian, sau ca s-au trezit niste parlamentari idioti sa mearga in Norvegia ca sa-i invete pe aia cum se cresc si se educa copiii?