Să-l boicotăm pe Salam pentru că noi suntem boemi

Probabil că ați văzut faptul că mai multe voci au început o campanie de discreditare a lui Salam pentru simplul fapt c-a cântat la nunta lui Dragnea junior.

De fapt Salam a cântat pe la nunțile, botezurile și sindrofiile celor mai mari interlopi din Romania, însă în cazul lor nu s-a sesizat și nu s-a scandalizat nimeni.

Mă rog, de regulă evenimentele la care participă Salam sunt private și nu se bucură de o expunere la fel de mare precum nunta lui Dragnea junior. Dar totuși era lesne de înțeles cam ce target are unul ca Salam.

Ce e mai greu de înțeles e războiul ăsta ideologic pe care-l duc unii împotriva lui Salam. 

Eu unul nu prea înțeleg de ce și cu ce e vinovat Salam că și-a făcut meseria și și-a luat banul. La fel cum nu înțeleg nici de ce nu se propune boicotarea și denigrarea tuturor celor implicați. De la preotul care a oficializat ceremonia la ospătarul care a servit mafioți și florăreasa care a făcut buchetul miresei.

De ce să aplicăm dublul standard? Doar pentru că Salam e lăutar și cântă manele sau doar pentru că Salam e singurul de succes dintre cei implicați.

Evident recalcitrarea asta nu se prea oprește aici pentru că mai devreme am citit pe Facebook o chestie despre faptul că Salam a cântat la majoratul Escăi junior și vai ce tragedie mare e asta.

Adică cum vine asta? Mă-ta cu CNN, ProTV și chestii boeme și tu cu Salam.

Nu se poate așa ceva.

Păi ne faci neamul de râs fată!

Din nou, nu pot să înțeleg care și unde e problema. Salam e un lăutar, iar dacă îl tot cheamă lumea bag de seamă că nu e tocmai mediocru pentru că altfel nu l-ar mai chema nimeni.

Face bine ceea ce face. Poate are talent, poate are și ceva experiență. Eu sunt sigur că le are, dar spun poate pentru ăștia boemi.

Ori în calitate de lăutar se duce acolo unde e invitat și-și face meseria. Din asta trăiește.

Cât timp nu dă în cap pe stradă și nu fură eu n-am nicio problemă cu el. Ce dacă cântă pentru mafioți? Banii lor n-au serie?

Dincolo de asta, oricine e liber să cheme la nuntă sau la sindrofie pe cine vrea. E o chestie privată, chiar dacă se discută despre ea public mai apoi.

Și eu am avut lăutari la nuntă. Și nu mi-au cântat manele, nici menaito și alte ordinături pe care le pune un oarecare ce-și zice DJ și vine cu playlist de Winamp plin de mp3-uri pirat. Mi-au cântat muzică de petrecere pentru că asta le-am cerut și pentru asta i-am plătit.