Sa gaseasca vizitatorul solutii

image-3

Un blogger oarecare posteaza de cativa ani linkuri de pe imgur la el pe blog, desi stie ca imgur  l-a blocat ca referer din oaresce motiv.

Nu stiu care-i motivul, nu ma intereseaza, e irelevant oricum.

Problema survine atunci cand diversi vizitatori ai siteului se plang de treaba asta, in mod repetat. Discutia de mai jos e doar una din cele pe care le-am prins pe subiect:

Bloggerul merge pe principiul: not my fucking job

Pana la urma de ce ar cauta el o solutie in acest sens? Nu mai bine isi instaleaza vizitatorii te miri ce extensie de Chrome, sau daca nu folosesc Chrome sa copieze linkul manual decat sa foloseasca el alt sistem de gazduire al imaginilor sau sa foloseasca un URL shortner care sa ascunda referer-ul?

N-am putut sa inteleg niciodata abordarea asta din partea unora mai ales atunci cand exista atatea alternative si solutii pe care poate sa le implementeze insusi bloggerul . De multe ori solutia oferita de el e inutila in cazul alora care habar n-au cu ce se mananca internetul.

As putea sa fac pariu ca daca problema asta se intampla cu linkuri de Profitshare atunci bloggerul gasea de indata solutia cea mai buna pentru ca linkurile respective sa functioneze pentru vizitator.