Revistele nu fac nici cat o ceapa degerata

1903782

Nici macar alea in care pozeaza diverse tarfe dezbracate.

Ieri am rasfoit cateva reviste premium (pe diverse nise) in formatul lor digital ce aparent e fidel formatului de print si mi-am dat seama ca niciuna din ele nu merita deranjul intelectual si nici cel financiar,

In primul rand pentru ca subiectul expus pe coperta e doar un fel de clickbait ce are rolul de a distrage atentia de la continutul mizerabil din care e facuta revista.

Aparent e o regula ca partea interioara a copertii precum si primele doua sau trei foi sa fie pline de reclame si nu vorbim de reclame discrete ci dinalea full page cu culori stridente. Editorialul, care teoretic ar trebui sa "deschida" revista apare dupa reclame si e inlocuit cu un advertorial infect.

Intre "articole" exista cel putin o pagina cu o reclama full page, iar continutul articolelor nu mai e de mult obiectiv ci promoveaza de cele mai multe ori produse si servicii intr-un mod ce nu e nici macar subiectiv pentru ca de multe ori autorii nu testeaza efectiv produsul sau serviciul ci rescriu o fituica primita de la cel care vrea sa se promoveze.

Ba mai mult chiar si acolo unde nu se face reclama la nimic, majoritatea continutului e copiat de pe net si rescris.

Asa ca mi-e greu sa inteleg de ce dau unii oameni bani pe asa ceva si mai ales de ce isi pierd timpul cu revistele.