Primaria Sibiu in criza financiara!

Azi Primarul Johannis a recunoscut ca Primaria Sibiu si implict orasul este afectat de criza financiara globala. Din aceasta cauza multe proiect de investitii programate pentru 2009 vor fi abandonate. Acum se pune problema care proiecte? La ce va renunta Johannis? La strandul de 45 milioane de Euro sau la asfaltatul strazilor?

Oare de ce Johannis a devenit abia acum precaut, iar cand economistii din Primarie au spus ca se intinde mai mult decat ii e plapuma la credite nu i-a bagat in seama? Surse anonime spun ca Primaria Sibiu este in pragul colapsului financiar daca situatia globala mai dureaza. Efectele se vor face evident simtite abia in semestrul al doilea din 2009. Problema este extrem de grava pentru ca pentru 2009 Primaria a anuntat ca nu mareste taxele si impozitele, dar pariez ca va schimba asta. oricum mai mult de 20% nu vor putea mari si banii tot insuficienti vor fi. Bancile straine de la care au imprumutat vor modifica dobanzile si va fi creditul tot mai greu de platit. Plus ca orasul are nevoie de bani in continuare.

Cand unii ca mine au strigat in 2007 ca se cheltuie aiurea pe artificii si concerte de doi bani, multi sibieni au spus ca suntem nebuni. Veti vedea din 2009 incolo cativa ani cine a fost nebun!