Mircea Badea calomniaza pe post. Alo CNA?!

Va redau o emisiune a lui Mircea Badea aparuta pe Trilulilu unde calomniaza, injura si difuzeaza fara drepturi de autor o fotografie. Toate pentru ca s-a suprat pe un blogger roman care il critica. Sa am grija ca si eu l-am critica si poate ma injura si pe mine… dar eu nu ma uit la emisiunea lui…. Stiu ca unii il placeti, dar vi se pare normal limbajul: cretin, oligopat, bou, gibon cretinoid etc… la adresa unui om…fie el si blogger.

show_8abc6ca6cf57c3(448, 386);

Mircea Badea
Vezi mai multe video din TV »

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Teodora

ei, cand omu’calomniat bea bere si conduce… este bou, gibon, cretinoid, oligopat… toate la un loc! Daca asta e blogger, iata un motiv bun sa nu ma mai numar printre bloggeri!

Calin Blaga

teodora nu te pripi sa crezi tot ce zice Badea… cel din poza nu era bloggerul…

Teodora

Eu ma refer la individul din poza aratata de Badea! In rest nu ma intereseaza!

tudor

ii dau dreptate teodorei… deci si lui badea. ala, alcoolizatul la volan, este si handicapat mintal pe deasupra.
p.s. dar blogul aluia il citesti? ai vazut cum si in ce fel il face el pe badea?

Calin Blaga

Tudor – am citit si vlogul lui Visurat si posturile despre Badea si nu mis e pare ca suporta comparatie limbajul lui Badea (nu doar in emisiunea asta ci si in altele) cu ce scrie bloggerul. In plus bloggerul scrie la el pe blog, Badea se foloseste de televiziune sa isi spele rufele…

kolcs

1. nu a mentionat numele bloggerului(nu in emisiune cel putin), nu a mentionat numele blogului, iar poza e destul de neclara, ar putea fi de oriunde in lume, deci nu e calomniere. ar putea fi chiar inscenat de badea sa aiba pe cine injura.2. “cel din poza nu era bloggerul” poftim? din moment ce blogul nu e mentionat, de unde stii tu despre care blogger vorbeste? nu o fi un singur blogger care il injura pe badea, si-o fi asumat careva indentitatea pt a-si promova bloggul, si a scrie antibadea.3. ma uit la badea, dar nu sunt fan. badea da… Read more »