Petitia Salvati Padurea Dumbrava a trecut de 2500 de semnaturi

Daca unii cred ca sibienii au uitat deja de macelul ce se pregateste Padurii Dumbrava se insala! Petitia este semnata in continuare pe internet si curand o voi depune si la Agentia Nationala de Mediu si Primaria Municipiului Sibiu. Deja am luat numar de inregistrare de la petitia depusa cu 700 de semnaturi acum 2 saptamani la Agentia Regionala de Mediu Sibiu. Cei de acolo inca nu ne-au dat un raspuns. Mai au 2 saptamani sa raspunda. Am aflat ca inca nu s-a dat avizul de mediu pentru blocurile lui Carabulea din Padurea Dumbrava, dar mai mult ca sigur ca primi acest aviz. Deja a obtinut aviz de la Directia Silvica, Directia de Patrimoniu, Serviciul Urbanism al Primariei Sibiu si, se pare, Apele Romane.

Puteti sa semnati petitia aici

Detalii despre macelul Padurii Dumbrava gasiti aici

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
mikaela

apreciez initiativa d-voastra.Daca toti ar gandi la fel,acum poate traiam intr-o lume mai curata si mai putin mai putin poluata.

mikaela

apropo…….aici am postat si eu un articol micutz
https://ecosapiens.ro/forum/topic/sa-salvam-padurea-dumbrava
In speranta ca vom oferi un viitor mai bun copiilor nostri.
Speram sa strangem cat mai multe semnaturi.

mikaela

Consider ca fiecare trebuie sa faca ceva pentru viata copiilor nostri.Eu am un copil de 2 ani,stau in Valea Aurie si in fiecare zi il scot la plimbare pe aleea din Padurea Dumbrava.
https://www.trilulilu.ro/mikaela82/14aa1467c005d6