O palma data sibienilor

Primarul Iohannis a dat o palmă sibienilor prin atitudinea sa din şedinţa Consiliului Local Sibiu de joi. Ultima şedinţă din acest an. Interpelat de consilierul local Trihenea dacă Primăria a depus proiecte pentru atragerea de fonduri europene, Iohannis nu s-a sinchisit să se ridice, a spus doar „Da”. La insistenţele consilierului de a detalia răspunsul, Iohannis a replicat „Bine”.

Suntem la 19 ani de la Revoluţie când şi sibienii au ieşit în stradă pentru democraţie şi înlăturarea dictaturii. Dar cu ce ne-am ales? Cu un primar votat de majoritatea sibienilor care tratează cu dispreţ consilierii locali şi cetăţenii cu probleme. Nu se sinchiseşte să primească oamenii în audienţă sau să le răspundă în şedinţelede Consiliu Local. Aceste şedinţe au devenit o mascardă marca FDGR, care ar înfuria orice sibian DACĂ ar veni să asiste.

Toţi oamenii care au venit la aceste şedinţe au plecat „luminaţi” şi cu un gust amar. Primarul Iohannis din presă nu e cel din realitate. Veniţi din ianuarie la şedinţele de Consiliu Local şi vă lămuriţi singuri!

Poţi să afli mai multe despre proiectele în care este implicat Călin Blaga pe pagina sa de Facebook – Mazemania