O noua prostie pe Facebook

Cum lumea se plictiseste repede de dat share la poptamasi si alte cretinitati pe Facebook se pare ca in ultima saptamana a avut loc o reorientare a publicului spre lepse si provocari.

Asa ca subit mi s-a umplut timelineul de poze la care scria scurt “provocare acceptata” sau pentru simandicosi “challenge accepted”.

Tin minte ca treaba asta cu lepsele a fost de efect pe la inceputurile blogosferei si am ramas surprins sa vad ca sunt unii care o mai practica si azi.

De asemenea ce mi s-a parut interesant, avand atat prieteni romani cat si spanioli pe Facebook a fost faptul ca spaniolii au preluat foarte repede prostia asta de la romanii din diaspora dupa ce acestia o preluasera bineinteles de la cei din tara.

Cu asta m-am convins ca probabil cel mai important lucru realizat de Facebook e faptul ca prostia a devenit cu adevarat contagioasa.

O noua prostie pe Facebook

5
Lasă un răspuns

3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Aaa! asta era! nu intelegeam care e faza cu pozele alea de pe FB.

Pai stai fratele meu spaniolul adoptat … ca leapsa aia cu gheata in cap si alte minunatii nu le’am inventat noi tot la fel cu alea din “bloggostera” din vremuri imemoriale! Imi aduc aminte, ca atunci la incepturile de care vorbesti (sa tot fie 2005) aveam si “pretini” prin blogroll de pe dincolo, iar prima “leapsa” de la ei mi’a venit … era ceva cu un autoportret in paint daca imi aduc bine aminte.
In astea ale netului sa sti ca nu suntem noi primele maimute …

P.S. Vezi de ce nu am eu nevoie de feisbuc? Imi ajung prostii de zi cu zi … la ce dracu sa ma infestez singur si in rest cu aia de ii pot ocoli?! 😀

Mda, ei cred că ajută pe cineva cu ceva dacă pun o poză. Mai degrabă ar dona…