Niste Ciobani (I)

Niste Ciobani (I)
Daca tot a facut atata valva postul lui Ioan T. Morar despre Capitala Ciobanilor din Romania, voi prezenta din cand in cand pe blog poze si evenimente in seria “Niste ciobani” pentru a vedea ca avem SI ardeleni nesimtiti. Nu o fi Sibiul chiar capitala (nici a ciobanilor, dar nici a culturii), totusi are exemplele lui ce merita aratate cu degetul. Iata un exemplu frecvent de parcare ilegala in centru istoric, fara a primi amenzi. La intersectia strazii Magheru cu strada Filarmonicii masinile parcate in mijlocul drumului sunt ceva obisnuit. Mai ales cand au numere ARH de la arhitect sau EUR de la Euroil… Niste ciobani!

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Mitza

Cunosc persoana cu ARH si chiar se incadreaza cu succes in postul lui Ioan T. Morar. Am vazut parcari asemanatoare (tot ce acest domn arhitect) si pe strada pe care locuiesc eu, la o pensiune vizitata foarte des de aceste persoane “sus-puse”.

sk8ionu

:)) primesc amenzi 🙂 fii serios ;)… am un prieten care de fiecare data cand venea la lazar si parca masina pe trotuarul cu liceul (langa sala de sport) a luat amenda 😉 a parcat de 4 ori de 4 ori a primit amenda … si avea si avarile aprinse deci nu mai faceti sibiul de Ca**t ca nu are nici un rost 😉

Calin Blaga

@Sk8ionu – nu toti primesc amenzi. Tipii din imagine si altii ca ei nu primesc amenzi. Doar aia multi da’ ……

tudor

ce, te iei de arhitecti cumva? euroil inteleg dar arh?

SiBlondeleGandesc`

adevarat graiesti, sunt unii cu masini straine de serie limita(n)ta care fac ce vrea muschii lor pe sosea, iar politistii se inclina respectuos. Drum bun, cale batuta.