Neagu: 100% alcool…pardon garantat

Ce nu face un senator pentru a fi reales. Neagu a declarat ca si-a facut arborele genealogic si se trage din familii sibiene inca din 1750, de aici si sloganul sau “Sibian 100%, garantat”.

Acum sincer chiar nu cred ca trebuie ales un om pentru cine sunt sau au fost parintii, bunicii etc. Dar ce face Neagu este de-a dreptul idiot. Ce ne spune el prin acest mesaj? Ne spune ca NEAGU este SAS, pentru ca la 1750 in Sibiu nu traiau romani. Si ne mai spune ca NEAGU este NOBIL, altfel cum se explic aacest lung arbore genealogic, ca doar nu slugile isi tineau astfel de genealogii.

Si ne mai miram ca l-a luat Johannis sub aripa sa. E de-a lor, de-al tagmei elitiste a Sibiului, reinventata odata cu noua administratie. Hai sictir!

PS:Cititi comentariile in Sibiu Standard si intelegeti titlul… Neagu e un Vacaroiu de Sibiu. Hic!

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
razvan pop

la 1750 existau romani in Sibiu, ba aveau 2 cartiere: unul se numea “al Maierilor” si se organiza in jurul Bisericii Sf. Luca si a celei dintre Brazi si a scolii romanesti de acolo; al doilea era organizat in jurul Bisericii din Groapa. Nu aveau dreptul sa aiba proprietati in perimetrul vechii cetati medievale, asa cum nici maghiarii nu stateau in cetate. Nu trebuie sa fii nobil ca sa ai arbore. Si tu il poti face foarte simplu, daca esti sibian. Arhivele si biserica iti pot pune la dispozitie toate documentele necesare. Restul este subiectivism.

razvan pop

Nu, eu am spus urmatorul lucru: Nu aveau dreptul sa aiba proprietati in perimetrul vechii cetati medievale, asa cum nici maghiarii nu stateau in cetate. e o diferenta. Puteau sta cat dori in cetate, puteau dormi, puteau face ce vor, dar nu puteau avea proprietati. Dar orasul nu insemna doar cetatea. Insemna si Terezian, Maierii, Josefin chiar si un pic din Lazaret si parte din zona Noica.

Da, portile seara se inchideau.