N-a murit capsunaru`

148349-capsunar

Traieste. Contrar dorintelor unora. Stiu ca mi-ati simtit lipsa, dar s-au copt capsunile si atributiile de servici m-au obligat sa lucrez cam 12 ore pe zi.

Ei bine sa continuam peripetia noastra literara si artistica si sa analizam ce s-a intamplat in ultimele zile in “Johanisstadt”.

Am intentionat sa lansez un concurs de bloguri care se pare ca o sa fie un esec, nivelul blogosferei sibiene fiind sub mediocritate.

Blaga si-a facut un alt blog, unde scrie doar pentru cititorii alesi. Pentru ca masonii au ritualurile lor vechi de sute de ani care sunt cam expirate, se pare ca in curand bloggerii o sa-i inlocuiasca si la vorba si la port.

Tribuna ne-a anuntat vreo 3 zile la rand ca s-au deschis lacurile de la Ocna, bineinteles ca datorita PDL (sic). E interesant numarul de turisti raportati la deschidere, probabil i-o fi numarat miss Roberta.

Apropo de numarul de turisti, daca i-am inmulti cu pretul biletului ar cam iesi din incasarile pe un weekend  in mare parte investitia facuta de primarie. (apropo aici n-am luat in calcul si deturnarile de fonduri 🙂 )

In tentativa de a castiga electorat primarul din Avrig a hotarat ca din acest and festivalul „Florile Oltului” sa redevina doar folcloric. Stiu ca multi ma vor contrazice, insa adevarul e ca odata cu diversificarea programului acestui festival au crescut si incasarile la buget in urma cu cativa ani. Dar, cum primaria Avrig este pe profit de ceva vreme probabil ca pot renunta la anumite incasari.

Tot Tribuna face o analiza asupra costurilor de constructie ale unui km. de autostrada. Problema nu sunt costurile de constructie, sau pretul total in sine, ci faptul ca „constructorul de autostrazi” Carabulea nu a primit contracte pe acolo. In rest costurile sunt la fel de scumpe ca si in alte zone din tara, iar calitatea indoielnica fiindca principala specializare a firmelor „constructoare de autostrazi” nu este constructia in sine ci spalarea banilor Europeni. Oricum, la pretul benzinei in raport cu nivelul de trai degeaba le mai fac ca n-o sa mai circule nici dracu pe ele.

Domnul N.I. Dobra continua atacul la adresa Romtelecom, motivat fiind de vreun abonament gratis de la erdeesh. Iar fauna din licee s-a mutat la titularizare, unde intocmai cum preconizam rezultatele sunt proportionale.

Dupa cum se vede, n-am pierdut mare lucru, toate acestea fiind deja rutina in Romania.

Căutări: