Carpatica Asigurari intra in faliment

Conform unui articol publicat pe Digi24 tocmai s-a retras autorizatia de functionare a Carpatica Asigurari de catre ASF:

Carpatica Asig intră în faliment. Autoritatea pentru Supraveghere Financiară a decis retragerea autorizației de funcționare a societății. Peste un milion de proprietari de maşini au poliţe RCA încheiate la Carpatica Asig.

Asa ca din cate se pare prognoza pe care o faceam in august anul trecut s-a adeverit.

Sunt tare curios totusi cum vor aborda cei de la ANCOM, Romsilva, BNR si Ambulanta Ilfov printre altii situatia in care sunt implicati in accidente si n-are cine sa-i despagubeasca pana nu se lamureste treaba cu Carpatica…

Insa probabil ca el mai absurd si ironic lucru din povestea asta e ca mizeria asta lasata in urma de Carpatica si altii asemeni o s-o platim tot noi ca n-o platesc cei cu adevarat responsabili pentru tepele care s-au dat.

E bine totusi ca in urma articolului “Cateva motive pentru a NU va face asigurare la Carpatica” (cel mai citit din toata istoria blogului si al doilea cel mai comentat) au fost suficienti cei care s-au ferit si au ales firme mai serioase.

Carpatica Asigurari intra in faliment

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted

[…] ca aia de la Grawe vor sa intre pe piata de asigurari auto si sa ocupe locul lasat in urma de firmele falimentare. Am ras putin, pentru ca mi-am adus aminte de doua experiente avute in tinerete cu niste amatori de […]