Dupa Astra urmeaza Carpatica?

Nu stiu de ce, insa am senzatia ca urmatoarea companie de asigurari care o sa dea ortu’ popii o sa fie Carpatica pentru ca pe langa problemele de natura financiara si legala cu care se confrunta, a incheiat in ultima perioada o serie de contracte ce par croite mai degraba pentru a umple de comisioane buzunarele unora:

I. Contracte castigate cu ANCOM

1. Autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM) a atribuit in 20 iulie 2015 prin negociere fara anunt de participare catre Carpatica Asigurari un contract in valoare totala de 30.113 lei (fara TVA) pentru servicii de asigurare obligatorie RCA pentru 46 autoturisme Dacia Logan 1,5 dCi

Justificarea alegerii procedurii de negociere fara publicarea prealabila a aunui anunt de particopare: Noi lucrari / servicii, constituind o repetare a lucrarilor / serviciilor existente si solicitate in conformitate cu conditiile stricte conforme cu cele stabilite in directiva. Referinte cu privire la procedura initiala: 367733

2. Un alt contract atribuit de ANCOM catre Carpatica Asigurari a avut loc in 11 februarie 2015, constand in servicii de asigurare obligatorie RCA pentru ATV-uri. Valoarea finala a contractului, atribuit prin negociere fara anunt de participare, din acelasi motiv enuntat anterior, a fost de 5346 lei (fara TVA).

  • II Contracte castigate cu Romsilva

1. Regia Nationala a Padurilor – Romsilva

Directia Silvica Hunedoara a atribuit in 10 iulie 2015 catre Carpatica Asigurari un contract pentru achizitia unor servicii de asigurare CASCO pentru 19 autovehicule si R.C.A. pentru 64 vehicule. Valoarea finala a contractului a fost de 18.670 lei (fara TVA).

2. Un alt contract atribuit de Romsilva catre Carpatica Asigurari a fost semnat in 15 ianuarie 2015. Mai exact este vorva de Directia Silvica Prahova care a cumparat servicii RCA pentru parcul sau auto, contractul avand o valoare finala de 44.903 (fara TVA).

3. In 18 iulie 2014, Directia Silvica Hunedoara a atribuit un contract de servicii de asigurare CASCO catre Carpatica Asigurari, valoarea totala a acestuia fiind de 9.786 lei (fara TVA).

4. In 29 aprilie 2014, Directia Silvica Cluj a atribuit catre Carpatica Asigurari un contract de servicii asigurari auto RCA in valoare totala de 19.429 lei (fara TVA).

  • III. Contracte castigate cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

1. Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a atribuit in data de 26 februarie 2015 un contract in valoare totala de 698.310 lei (fara TVA) catre Carpatica Asigurari pentru servicii de asigurare faculatativa (CASCO)

2. In 19 decembrie 2014 Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a atribuit un alt contract in valoare totala de 14.500 lei (fara TVA) catre Carpatica Asigurari pentru servicii de asigurare faculatativa (CASCO) pentru sase ambulante noi pentru o perioada de 3 luni.

Contractul a fost atribuit prin negociere fara anunt de participare, justificarea fiind: „Situatie de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta, in conformitate cu conditiile stricte stabilite in directiva

3. In 3 decembrie 2014, Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a atribuit un alt contract in valoare totala de 6.000 lei (fara TVA) catre Carpatica Asigurari Servicii pentru servicii de asigurare de raspundere civila auto (RCA) pentru un numar de 6 ambulante noi.

Si acest contract a fost atribuit prin negociere fara anunt de participare, avand urmatoarea justificare: Noi lucrari / servicii, constituind o repetare a lucrarilor / serviciilor existente si solicitate in conformitate cu conditiile stricte conforme cu cele stabilite in directiva. Referinte cu privire la procedura initiala: 359855″

  • IV. Contract castigat cu Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ Medias

O alta autoritate care si-a asigurat parcul auto la Carpatica Asigurari este Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ Medias. Societatea a atribuit in data de 26 noiembrie 2014 catre Carpatica Asigurari un contract in valoare totala de 254250 lei (fara TVA) pentru servicii de asigurari de tip CASCO.

  • V. Contract castigat cu Banca Nationala a Romaniei (BNR)

Si Banca Nationala a Romaniei (BNR) si-a asigurat o parte din autovehiculele sale la Carpatica Asigurari. BNR a atribuit in data de 15 septembrie 2014 catre Carpatica Asigurari un contract in valoare totala de 142.741 lei (fara TVA) pentru servicii de asigurare CASCO.

sursa HotNews

Sunt tare curios daca va reusi Carabulea sa aduca ‘investitorul’ ala puternic cu care amageste ASF-ul in ultima perioada sau daca, Carpatica Asigurari va falimenta la fel ca si Astra lasand zeci de mii de naivi cu ochii in soare si ii va multumi astfel pe cei care s-au folosit de comisioanele incasate pe baza unor contracte paguboase…