Cateva motive pentru a NU va face asigurare la Carpatica Asigurari

Preiau mai jos un text deosebit de interesant despre o firma sibiana de asigurari.

* NU va baga nimeni in seama daca aveti o dauna auto.
* Constatarea daunei NU se face pe loc, ci doar dupa cateva saptamani dupa ce dosarul este trimis la Sibiu sa fie aprobat, insa de obicei se pierde pe drum.
* Sute de masini asteapta in service ca facturile de reparatii sa fie platite in timp ce proprietarii merg pe jos.
* NU va raspunde nimeni la sesizarile sau contestatiile dvs.
* NU va aproba nimeni devizul de plata real al daunei, ci doar dupa aproximatia lor de obicei la 50% din valoarea reala.
* NU lucreaza cu reprezentantele auto, ci doar cu service-uri mici private, chiar daca masina este in garantie sau chiar noua.
* Au primit zeci de somatii de la CSA, OPC si alte foruri superioare, fiind chiar suspendata 30 de zile pe motiv de abuzuri.
* Recomanda service-urilor reparatia cu piese Second-Hand

Patania mea personala:


* Pe data de 5 Martie intr-o intersectie din Sectorul 3 din Bucuresti (Prevederii cu Camil Ressu), o tipa cu un Oper Corsa nu acorda prioritate unei dubite Volkswagen, se fac ambele masini praf si in derapajul lor imi lovesc si mie masina, un SUV Kia Sorento oprit la intrarea in intersectie pentru ca aveam cedeaza trecerea.

Tipa vinovata are RCA la Carpatica Asig, mergem la Politie, ni se fac actele, dupa care incerc sa dau de o sucursala Carpatica pentru a ma putea interesa de un centru de daune ceva. Alerg prin oras sa caut sucursale Carpatica pentru a ma informa, intru in doua agentii (Stefan cel Mare si Calea Mosilor) si ma lovesc de o secretomanie totala, angajatele nu stiu nimic de departamentul asigurari, nici macar un numar de telefon. Ajung acasa incep sa sap pe internet si dau de pagina lor web de unde aflu un numar de telefon.

Dupa cateva ore de sunat in gol la acel numar mi se raspunde intr-un sictir total, si aflu cu chiu cu vai adresa centrului de daune al lor, in incinta unei autogari la marginea Bucurestiului. Bun si facut, strabat tot Bucurestiul sa ajung inspre soseaua Alexandriei la acest centru de daune, unde aflu cu stupoare ca vinerea nu au program!?!

Cu injuraturile de rigoare revin luni la prima ora deoarece au un program al naibii de interesant, ceva de genul 08-10 dimineata daca imi amintesc bine. Mi se fac poze, mi se intocmeste dosarul de dauna, insa nu primesc nimic la mana; chiar si autorizatia de reparatie ramane la ei in original, deoarece mi se spune ca dosarul trebuie aprobat si verificat de un sef mai mare tocmai la Sibiu si ca trebuie sa astept cateva zile pana voi fi sunat de catre ei. In timpul petrecut cu agentul constatator acesta a vorbit non-stop la telefon cu diverse service-uri care se plangeau de facturi neplatite, chiar pe o secretara de la service-ul Ciclop luand-o la misto.

Dupa 10 zile de liniste totala, incep eu cu telefoanele. Sun pe agentul constatator care imi spune ca dosarul e inca la Sibiu. Sun la Sibiu imi spune ca dosarul este pe drum catre Bucuresti. Dupa inca 5 zile sun la Bucuresti si imi spun ca dosarul este la Sibiu pentru aprobare. Dupa 20 de zile fac o sesizare telefonica referitoare la dosarul meu. Dupa 25 de zile fac o reclamatie pe email la care nu primesc nici un raspuns. La o luna de la accident ma duc la sediul central unde depun o reclamatie scrisa, la care, la fel, nu primesc nici un raspuns. De la accident au trecut 40 de zile si nu stiu nimic de dosarul meu de dauna RCA 0101B9 iar autorizatia de reparatie este la ei in original, neputand nici macar repara masina pe banii mei.

In continuare o sa merg sa fac reclamatii la toate forurile superioare precum si o buna promovare pe internet al acestor tepari ce se numesc Carpatica Asig.
Astept sfaturi in legatura cu aceasta situatie precum si mesaje de la altii care au patit-o cu aceasta companie.

GHICITI voi a cui e firma asta….

Căutări: