Magazinul finantelor Sibiu

Am avut zilele acestea curiozitatea sa intru in Magazinul cu marfa confiscata al Administratiei Financiare Sibiu. E pe laterala cladirii cu CEC, Romtelecom si Directia Muncii. Magazinul e la subsol cum se vede si din imagine si accesul e greoi. Apropo pe ei cine ii amendeaza ca nu era curatata zapada din fata magazinului. Cu greu am ajuns si am intrat. O cucoana statea tolanit aplecata pe tejghea si citea o revista. Nu s-a sinchisit sa se ridice cand am intrat pentru ca eram probabil primul client de vreo saptamana. M-am apropiat de tejghea sa vad ce ofera in rafturile din spate. Am remarcat ca fuma in magazin. Am spus un Buna Ziua si a marait ceva de raspuns. Nu i-am mai dat atentie si m-am uitat la produse. Multe, dar foarte multe sticle de rom de jumatate. Si sticle de vin. Romul la 3,5 lei si vinul redus de la 7 lei la 5 lei. Normal ca nu auzisem de firma respectiva. Ma intreb oare cumpara cineva? Daca e otravit ca doar e confiscat de finante, probabil pentru ca nu avea timbru, deci produs ilegal. Mai aveau ceva parfumuri si alte nimicuri nefolositoare. Si atat. Am dat sa ies si spre usa doua covoare aruncate intr-o parte cu pret pe ele mi-au atras atentia. Am zambit cand am vazut atata delasare si am plecat.

Magazinul finantelor Sibiu
From _poze

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Enci

Stati linistiti, domnilor,
daca este vreun produs confiscat si care merita atentie, nici nu ajunge in acel magazin.

M-ar interesa mobilier pentru un mic magazin alimentar,lada frigorifica,vitrina frigorifica,frigider cu usa din sticla etc.

LEON

am luat rom din ala pt a cinstii pe cei ca ma ajutau
sa moara oamenii si zici ca i pisvaiser
Acest articol se nimereste ca si nuca;;;;;ca tocmai a apurut un articol in care se zice ca sibienii sunt multumiti de fisc
haahhhahahahahahahahahahhaa
apoi pot sa faca un program scurt dar cind mergi sa gasesti ceva…….care sa ne arata ca Fiscul lucreaza……
Sincer daca evaziunea si impozitele datorate de marile firme de st

LEON

scuze deci daca marii daotrnici catre stat ar fi la zi cu platiile pt impozite si evaziunea s ar reduce drastic cred ca bugetul statului nu ar mai avea nevoie de atitea imprumuturi…… Asta apropo de un primar dintr o localitate din Corsica care a impus o taxa modica, 10 centi , pe noapte pe turist . Apropo de evaziune si de neeclararea activitatii celor care inchiriaza camere turistilor…..stiti la cit au estimat activitatea la negru…7 milioane de euro pe perioada vacantelor Apoi la noi in RO ar cam trebui sa fie citeva miliarde bune….dar ce ne trebuie nou miliarde… Read more »