Ma enerveaza Raiffeisen

Banca asta austriaca ma agaseaza. Cineva trimite email in numele lor la greu mie si la toti cunoscutii ca sa ne fure. Au incercat si la alte banci, dar acestea au platit oameni sa contracareze aceste tehnici ilegale. Raiffeisen nu face nimic vizibil si suntem inundati de emailuri care vor sa ne fure. Zi de zi, zeci de emailuri.

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted

eu nu cred ca e Reiffeisen. Cred ca e virus sau magarie de furat banii.

ioana frunzescu

Acesta a fost unul dintre motivele pentru care mi-am desfiintat orice cont la ei.In general, cand ma lamuresc in legatura cu ceva, actionez.N-am timp de prostii.

banca nu are nici o problema cu asa ceva.Pentru noi romanii este o mirare dar pentru cei din tarile mai inaintate este ceva normal.
Acele mailuri sunt spamuri trimise de persoane care incearca sa va trimita pe un site facut de ei in care sub diferite motive va cere in numele bancii sa introduceti datele cardurilor voastre si daca le bagati…vor face o clona dupa cardul vostru si nu va mirati de ce o sa va dispara banii de pe cont :)) asa ca aveti grija nu actionati in nici un fel la mailuri de genu ala

Tavi Repede

M-am saturat deja sa tot sterg zilnic din spamurile cu Raiffeisen care imi vin pe mail. Sunt groaznici cei de la Raiffeisen. Sunt indiferenti…probabil din comoditate…M-as bucura sa aiba un deficit de imagine cu aceste spamuri pentru ca indirect merita. Oricum nu foloses serviciile de e-banking pentru ca nu am incredere in banci in general daramite in tranzactii bancare prin internet. Trimiterea spamurilor ca metoda de a fura ulterior date bancare prin situri mirror e o tehnica clasica. Am primit spamuri si de la alte “banci” tot in ideea de furt. Ceea ce e de “apreciat” daca se poate spune… Read more »

S

Dl Blaga sunteti o persoana foarte frustrata si negativista. De obicei nu dau sfaturi doar atunci cand mi se cer, dar in cazul dvs. o sa fac o exceptie…get a life or shoot yourself

cosmin suciu

In mare nu e vina lor, au parte de atacuri de pe servere diferite, cu adrese diferite, din locatii foarte greu de depistat. Atacurile acestea pot porni si de la concurenta. Ar putea sa fie acuzati doar daca au pierdut baze de date cu detaliile clientilor, cum s-a intamplat la Bancpost. Datele spun ca au parte de aproximativ 60% din atacurile de acest tip. Sunt vizate persoane si care nu au cont la ei. Cei care au initiat atacul au “facut rost” de o baza de adrese de emai imensa. Mai multe explicatii, cu critica, gasiti aici> https://www.hangarhosting.info/2009/03/05/de-ce-e-raiffeisen-asa-vanata-de-phisheri/comment-page-1/ eu ca… Read more »

nici nu stiu daca asta e spam, e incercare de furt pe fata. daca nu banca, cineva tot trebuie sa se sesizeze. m-am saturat sa tot sterg mail-urile astea