M-am saturat de RDS!

RDS RCS cred ca ne crede tampiti pe toti abonatii, mai ales pe cei din Sibiu, ca aici locuiesc si aici ma afecteaza RDS RCS.

Am trecut mereu peste desele probleme la telefonul fix, ca de, sunt la inceput. Dar nu mai pot de probleme la cablu TV. De 2 saptamani cablul TV RDS RCS se tot intrerupe cand ti-e lumea mai draga sau filmul mai bun pentru cateva secunde, apoi revine. Am sunat si am reclamat. Am fost notat de operator, apoi in 10 minute am fost sunat de o sefa din RDS sa ceara detalii despre problema. Mi-am zis in mintea mea: “mama, ce tari sunt!” Aiurea!

ii explic doamnei ca problema sigur nu e de la mine pentru ca se intrerup doar unele canale si apar dungile colorate de lipsa de semnal. Alte dati se intrerup aproape toate canalele, dar nu Antena 1, Pro Tv si TVR1. Sefa de la RDS m-a lamurit / aburit total: “Este o problema de la Bucuresti se fac teste, dar nu stiu cat va dura problema.” Altfel zis: stim ca avem o problem, dar ni se indoaie ca pe tine client te afecteaza!!!

Si iaca a mai trecut o saptamana cu aceleasi probleme. Am cautat daca si altii au aceeasi problema si se pare ca da. Unii spun ca e special creata de RDS RCS pentru a depista pe cei ce fura semnal. Aberatii! Explicatia cea mai plauzibila este ca au creat canale proprii noi gen GPS unde din 25 iulie se vor transmite meciurile de fotbal din liga 1 Romania. Eu nu sunt interesat deloc de fotbal. Mi-au trantit canalul ala peste AXN Crime pe care nu il mai gasesc acum. Fir-ar! Si toate restul problemelor de care vorbeam mai devreme se pare ca vin de la aceste teste pe care le fac.

Niste slabi profesionisti! Voi nu aveti probleme cu RDS RCS?

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Mitza

Uite de ce am eu Dolce, nu vreau sa le fac reclama, chiar lucrez la o firma concurenta (care abia se lanseaza pe piata cu televiziune), dar pot spune ca Dolce mi-a mers pana acum fara gresala (in cele 8 luni de cand il am)

Teodora

EVIDENT! Deja m-am obisnuit cu problemele de la RCS&RDS! Dar, avand in vedere ca e cel mai ieftin provider de cablu TV, internet si telefonie, trebuie sa inghit si neprofesionalismul lor. Ca oricum n-am ce face… Decat sa-mi fac abonament la altceva…

tudor

lasa ca si eu am dolce si nu e chiar fara probleme. la o ploaie mai mare pica semnalul, la fel daca bate vantul tare (ptr ca am un pom la 500m in fata antenei)… dar pe langa rds muuult mai bun.

Anonymous

Eu am parasit RDS-ul dupa ce am inteles ca, idifierent de rugaminti, vor lasa TV5 tot pe canalul 35 unde se “bate” cu Antena 1 hertiana. Orice antena individuala (suficient de mare, sa zicem de 80 cm), la oricare din provideri iti ofera calitate mai buna decit cablul, asta e cert. Problema este cu amplasarea ei in centrul istoric si cu faptul ca nu ai semnal concomitent pentru mai multe televizoare, pe canale diferite. Deci, macr pentru semnal tv, poti renunta la cablu si lua un echipament digital individual in custodie, abonamentul e la fel, solutia e ideala daca nu… Read more »

Nosfer

mai imi pica si mie cand mi-e lumea mai draga semnalul la le tour dar stiu ca sunt incapabili si nu rezolv nimic cu un telefon. mai demult aveam probleme grave cu netu` de la ei si cum nu au rezolvat nimic am decis sa schimb furnizorul. bine ca mai sunt alternative 😉

d1sco

eu n-am probleme cu netu de la rds…dar in schimb telefonu pica foarte des :((