M-am saturat de RDS!

RDS RCS cred ca ne crede tampiti pe toti abonatii, mai ales pe cei din Sibiu, ca aici locuiesc si aici ma afecteaza RDS RCS.

Am trecut mereu peste desele probleme la telefonul fix, ca de, sunt la inceput. Dar nu mai pot de probleme la cablu TV. De 2 saptamani cablul TV RDS RCS se tot intrerupe cand ti-e lumea mai draga sau filmul mai bun pentru cateva secunde, apoi revine. Am sunat si am reclamat. Am fost notat de operator, apoi in 10 minute am fost sunat de o sefa din RDS sa ceara detalii despre problema. Mi-am zis in mintea mea: „mama, ce tari sunt!” Aiurea!

ii explic doamnei ca problema sigur nu e de la mine pentru ca se intrerup doar unele canale si apar dungile colorate de lipsa de semnal. Alte dati se intrerup aproape toate canalele, dar nu Antena 1, Pro Tv si TVR1. Sefa de la RDS m-a lamurit / aburit total: „Este o problema de la Bucuresti se fac teste, dar nu stiu cat va dura problema.” Altfel zis: stim ca avem o problem, dar ni se indoaie ca pe tine client te afecteaza!!!

Si iaca a mai trecut o saptamana cu aceleasi probleme. Am cautat daca si altii au aceeasi problema si se pare ca da. Unii spun ca e special creata de RDS RCS pentru a depista pe cei ce fura semnal. Aberatii! Explicatia cea mai plauzibila este ca au creat canale proprii noi gen GPS unde din 25 iulie se vor transmite meciurile de fotbal din liga 1 Romania. Eu nu sunt interesat deloc de fotbal. Mi-au trantit canalul ala peste AXN Crime pe care nu il mai gasesc acum. Fir-ar! Si toate restul problemelor de care vorbeam mai devreme se pare ca vin de la aceste teste pe care le fac.

Niste slabi profesionisti! Voi nu aveti probleme cu RDS RCS?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *