M-am intalnit cu EBA

M-am intalnit cu EBA  Nu ca mi-as fi dorit…dar meseria de jurnalist m-a obligat sa sacrific o ora din sambata libera pentru a ma intalni cu EBA la o conferinta de presa in Sibiu unde si-a lansat biroul europarlamentar local. Vreti sa stiti cum este Elena Basescu in realitate? La fel ca la TV… Dezastru. A avut chiar o altercatie cu jurnalistii locali. Si nu pentru ca avem niste jurnalisti incisivi sau rai. Pur si simplu s-a simtit lezata de intrebari, de altfel pertinente si fara tertipuri.

Se pare ca EBA sufera de mania persecutiei in fata presei. Dar este populista. Inainte sa intre in sediul PDL Sibiu de pe strada Balcescu s-a fotografiat cu un grup de copii, apoi cu un catel si cu alti trecatori… A la tata! Cand a deschis gura insa… vai!!! Sincer! Vai !!!!

Inca o picanterie: Ilie Carabulea a stat in fata biroului parlamentar al lui Ariton vreo 15 minute. Intrase EBA cu Trucana si Stirbet acolo. El afara. Ca un ciine de paza. Apoi a venit si la conferinta de presa ca orice jurnalist… Cred ca s-au dus toti apoi la Ramada… la o masa. Interesant cum joaca nenea Carabulea bogatanul la doua capete: PNL si PDL.

Căutări:

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

mda.. politica -neinteresant :))))))))

mi se pare ca e cea mai proasta practica sa dicuti cu un om fata in fata si dupa sa il ponegresti si sa spui tot felul de chestii spune multe despre un om … Unde este Calin care spune totul in fata totul el nu pe la spate pe bloguri si pe toate prostiile sa fi tinut un discurs puternic cu ea in care ii spuneai fata in fata … Eu asa imi imaginez un Calin Blaga puternic. El este cel care te ataca intr-un mod intelinget si prin argumente solide si fata in fata nu spune ceva si… Read more »

aaa si mai ziceai ca cui ii este frica de Calin Blaga .. pai ai frica atunci cand ai un jurnalist incisiv obiectiv care are ceva de spus care stie cum sa puna intrebarile care stie sa relateze nu un catelus care latra pe ici latra pe colo … doar doar o iesi ceva … jurnalisti sunt multi …

ce inteleg din articolul asta o rautate pentru EBA dar slaba oricum mai mult te pune pe tine in imagine proasta decat pe ea … cauti sa te legi de orice este rau despre persoana ei …