Lipsa de discernamant

Este Iohannis personalitatea emblema a Sibiului? Eu zic NU! Dar se pare  ca multi votanti asa considera. Mai e timp sa avem discernamant si sa vedem dincolo de prezent…. Sa vedem dincolo de manipularea media…. Sa vedem realitatea! Dar cine stie….poate chiar e timpul ca eu sa emigrez…. pentru ca Romania si Sibiul sunt prea inapoiate…..

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

L-am votat pe Samuel von Brukenthal, pentru ca o lasat multe in urma pentru Sibiu. Nu vreau sa insir acuma ce si cum, pentru ca deja se stie (si cine nu stie, sa se documenteze un pic). Cat despre Johannis… l-as fi votat si pe el, dar nu mi se pare logic sa pui oameni care inca mai traiesc, in grila de votare langa personalitati care si-au terminat “treaba” pe lumea noastra. Hurezeanu si Johannis mai au inca ceva de zis si de facut. Bilantul se face la sfarsitul vietii fiecarui om, nu la sfarsitul anului 2007. Oricum… vrei nu… Read more »

P.S: Ajung sa cred ca sondajul asta facut de tine e un fel de “sac-sac” la Johannis ca sunt si alte personalitati mai “importante” decat el.

Si dupa primul tur, ca ai vazut ca Johannis e votat intr-o veselie, te cam roade. 🙂

Daca iasa alta personalitate decat Johannis, nu te prea bucura, ca nu ai invins cu nimic pe nimeni. Si daca e sa iasa Johannis nr.1, nu-ti rupe parul din cap ca nu o sa-ti taie apa sasul! 😉

Samuel von Brukenthal am votat. Daca putea sa votez 2.. votam si Johannis (sau Iohannis, cum o fi el). Nu cred ca are rost sa imi mai expun iar argumentele, dar problema e ca ai pus un om in viata (singurul) intre acesti oameni care au o valoare incontestabila. Ii inteleg pe cei care au votat Johannis, pentru ca ei vad cu ochii lor cum omul asta face (chiar daca pe unii nu ii multumeste). Iti dau un exemplu: ce a facut Octavia Goga pentru mine ca persoana, cu ce traiesc eu mai bine ca el este sibian? Realist privind,… Read more »

Am uitat sa zic de manipularea media… daca era sa ne luam dupa media sibiana, Johannis nu primea nici un vot. Ziaristii sibieni nu il prea suporta, cu mici exceptii… ba chiar sunt unii care si-au facut un tel in al dobora pe Johannis, nu are rost sa dau exemple, acea publicatie de 2 lei este prea bine cunoscuta. Stiu ca si tu esti impotrvia lui, se vede asta, dar tu dai niste argumente pertinente si sti sa le si argumentezi, deci nu esti in aceeasi oala cu acea “publicatie” (e mai buna revista de la metrou din bucuresti)

ah, “argumente care el argumentezi”.. voiam sa zic argumente pe care sti sa le susti… oboseala ma omoara 🙂