La mare cu trenul

Discutam zilele acestea cu niste prieteni referitor la petrecerea concediului. Majoritatea aleg destinatii precum Grecia, Turcia, Bulgaria, etc. E de inteles. Conditii mai bune decat pe litoralul romanesc si mult mai ieftin. Dar stateam si-mi aduceam aminte cu nostalgie de excursiile ad-hoc cu trenul personal catre Constanta. As da Grecia pentru un astfel de week-end, sa plecam cu bani putini in buzunar, sa ne cazam ‘la gramada’ si sa ne distram de minune, fara fite, fara all-inclusive. Mi-e dor de plaja din Vama, de petrecerile care nu se mai sfarseau, dar vremurile s-au schimbat. Si eu m-am schimbat…

Dorothy

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

si mie ,mi-e dor ! si eu m-am schimbat …

dorothy

Poate totusi am mai putea face cate o astfel de nebunie. Cred ca asta n-ar trebui sa tina cont de varsta, de nimic. Trebuie doar sa-ti doresti si sa nu te gandesti prea mult pana sa iei decizia sa te urci in tren si sa mergi spre Constanta. As vrea sa am din nou elanul de altadata. Sa nu-mi calculez banii, sa nu fie nimic programat.

si eu as vrea….poate o sa fac o nebunie in vara asta…. daca mai am timp

cibinensis

Atata timp cat ai marea la dispozitie si plaja totul e ok. Sunt convins ca bucuria de a fi pe plaja, de a inota si de a face o plimbare pe faleza sau pe dig sunt totul. Daca ai prieteni, o companie minunata face mai mult decat all inclsive-ul lor. Sa te bucuri de mare nu inseamna nu numai opulenta unui hotel. Am calatorit in croaziere si am preferat preturile cele mai ieftine. Nu ma deranjeaza sa ies pe vapor sa vad oceanul. Oceanul e acelasi si daca l privesc din balconul la care platesc in plus sau de pe… Read more »

horatiu

Sunt destule gazde.
Eu am fost acum 2 saptamani si am stat la gazda in constanta 3 nopti. Am platit 180lei pt 2 persoane.