La Cisnadie se ard caietele

Gata scoala! Se pare ca cei mai “silitori” elevi din Cisnadie de la Liceul Gustav Gundisch au o ceremonie la fiecare sfarsit de an scolar: ard caietele din anul ce tocmai s-a incheiat. Vedeti si voi mai jos…. cata eruditie in limbaj in clasa a 11-a!

UPDATE: Cine a pus filmul pe youtube, l-a dat intre timp jos…. Dar l-au salvat cei de la Canca, asa ce vedeti aici

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Astia-s cativa cu cosuri si hormoni in devarsare… Tampiti, in curand o sa auzim despre ei la stirile alea de la ora 5… Nici macar nu au neviue de scoala. Chiar, de ce sa fie scoala obligatorie? Sa facem mici rezervatii pentru specimene de astea care nu au nevoie de invatatura. Un fel de lagare de munca din care sa nu iasa. Ei cu ei, noi cu noi.

Oricum, alura si limbajul de cocalar e la ordinea zilei. Nu pot sa mai revad filmuletul pentru ca a fost sters de catre user, deci comentez din ce imi aduc aminte cand l-am vizionat prima data… O sa munceasca si ei ogoarele patriei sau o sa fuga in alte tari sa dea in cap pe la metrou sau sa fure din hupermarketuri… nu trebuie scoala pentru asa ceva. Imi aduc o aminte o vorba care am auzit-o de la un taximetrist bucurestean cu care m-am luat la cearta dupa a incercat sa ma scoata prin baneasa, dar ocolind prin colentina… Read more »

Acestor indivizi despre care este vorba in articol le-as recomanda sa urmeze exemplarul comportament al specimenelor clasei din care am facut parte pana acum o sapatamana: caiet universal. Macar asa au mai facut economie la inceputul anului scolar, ca sa aiba si ei de o bere si un pachet de tigari. Si astfel au fost scutiti de o aparitie gratuita pe youtube sau, si mai rau, pe vre-un post tv.

Cat despre nenea taximetristul ala la care s-a facut referire in postul anterior… Tot o recomandare: scrisoarea lui Chirila. Chiar daca pe alocuri este putin exagerata este destul de realista.