Tribuna instiga la intoleranta si rasism

Tribuna a dat publicitatii un articol semnat de un colaborator, Dr. Nadiu unde cu naduf rromii (tiganii) sunt ponegriti. Mai mult se dau exemple cum autorul a batut tigani „cu furtunul” pentru a le da o lectie. Si cum tiganii nu sunt „oameni”, ci inferiori. Pentru un astfel de articol in Uniunea Europeana autorul era amendat penal si ziarul de asemenea. Este incalificabil gestul redactiei Tribuna de a publica un astfel de articol atat de intolerant, rasist si discriminatoriu! RUSINE!

Cititi articolul si va dumiriti si voi…. Poate ca peste o saptamana Tribuna va infiera si evreii, apoi ungurii, sasii, rusii si oricine nu e roman. Cum numiti asta? Presa sau instigare la ura etnica si rasiala? Ma mir ca nimeni din Politie si Procuratura nu se sesizeaza!

Autorul se lamenteaza ca acum iti e frica de tigani in trafic, dar acum 20 de ani el ii batea in trafic cu furtunul. Si tot el se mira de unde atata violenta la tigani. Habar nu are de ciclul violentei si de cat au indurat tiganii in Romania secole…