Tribuna instiga la intoleranta si rasism

Tribuna a dat publicitatii un articol semnat de un colaborator, Dr. Nadiu unde cu naduf rromii (tiganii) sunt ponegriti. Mai mult se dau exemple cum autorul a batut tigani “cu furtunul” pentru a le da o lectie. Si cum tiganii nu sunt “oameni”, ci inferiori. Pentru un astfel de articol in Uniunea Europeana autorul era amendat penal si ziarul de asemenea. Este incalificabil gestul redactiei Tribuna de a publica un astfel de articol atat de intolerant, rasist si discriminatoriu! RUSINE!

Cititi articolul si va dumiriti si voi…. Poate ca peste o saptamana Tribuna va infiera si evreii, apoi ungurii, sasii, rusii si oricine nu e roman. Cum numiti asta? Presa sau instigare la ura etnica si rasiala? Ma mir ca nimeni din Politie si Procuratura nu se sesizeaza!

Autorul se lamenteaza ca acum iti e frica de tigani in trafic, dar acum 20 de ani el ii batea in trafic cu furtunul. Si tot el se mira de unde atata violenta la tigani. Habar nu are de ciclul violentei si de cat au indurat tiganii in Romania secole…

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

Aici nu e vorba de criteriul etnic, ci de comportament. Toti ne sfiim sa punem punctul pe I.Toti ii dam cu toleranta in sus si in jos. Ii toleram dar ei ne tolereaza pe noi? NU. Nu stim sa ii integram si nici ei nu vor sa se integreze. Solutie nu prea exista. Nu ii putem extermina asa cum se exprima cineva intr-un comment. E absurd si inuman, nici nu vreau sa ma gandesc. Romani nu se vor face veci, nu vor adopta niciodata felul nostru de viata. Solutia ar fi ca infractoriis a fie pedepsiti rau, in mod exemplar,… Read more »

Bogdan

Salutari!
desi nu e cazul aici la comentarii nu am stiut cum altfel…
Azi la 14 la Facultatea de Stiinte Politice, Relatii Internationale si Studii Europene o dezbatere frumoasa. Sper ca ati primit invitatia. Va astept.
Cu bine!

mda, intr-o zi o sa fac si eu un tantar electronic selectiv care sa ii muste de ceafa mortal pe toti imbecilii care m-au iritat vreodata… dupa care o sa scriu un articol in Tribuna ca sa imi stie toata lumea frustrarile psihiatrice… cool

marian

Prietene, lasa-o moale cu “romii”, cu un “r” sau doi, ca toata Europa le spune tzigani! Porcaria asta fortata cu numele de “rom”, ii determina automat pe straini sa creada ca Romania este tara…romilor.De fapt asta s-a si urmarit!

ajax

e clar ca cu denumirea asta s a urmarit sa le dea o tara si lor, numai ca e tara noastra. sa plece in india sau de unde naiba o fi venind, din cauza lor suntem vazuti cum suntem, nu ii mai aparati ce naiba?

Noi nu suntem vazuti prost in occident din cauza lor, suntem vazuti prost din cauza romanilor si punct. Multi sunt mai inchisi la ten (e plin Bucurestiul de ei).. si aia sunt tigani? Daca da, inseamna ca suntem o tara cu o pondere de rromi muuuuult mai mare decat in sondaje. Noi facem tigan pe ala care omoara sau fura prin Italia sau Spania.