Profesoară versus poliţist

Seamnănă a meciuri de wrestling, dar asta a fost ştirea săptămânii, non-politică. Într-o comună din judeţul Mureş un poliţist este chemat să aplaneze un scandal. Stă omul de vorbă cu profesoara scandalagie şi aceasta, brusc îi dă o palmă. Oare aşa lovea şi copii la ore în virtutea tradiţiei educaţiei prin bătaie? Poliţistul, ce era să îşi piardă ochelarii în loc să o aresteze pentru ultraj şi ofensă adusă autorităţii îi dă şi el o palmă. Greşeală! Începe profesoara să plângă, să urle şi apoi şi-a scos şi concediu medical. Na! Poliţistul este penalizat de şefi. În aceeaşi zi tot în judeţul Mureş un alt poliţist comunal este atacat cu sabia, maşina incendiată de pompierul din comună… Şi exemplele de atacuri asupra Poliţiei continuă. Disoluţia autorităţii. Plus că adesea de frica repercursiunilor politice şi de la şefi, poliţiştii nu mai ştiu cum să procedeze. Zici că au uitat manualul. Cred că în cazul profesoarei, după ce a luat palma, poliţistul trebuia să îi pună cătuşele şi să o ducă la secţie. Voi ce credeţi? Vedeţi video mai jos…

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Nu stiu daca reusesc sa nu fiu subiectiva. Politistilor li s-a taiat mult din “elan”. Ma refer aici la cazuri mai serioase in care, dupa nopti si zile de alergat dupa un infractor, de ex, procurorul sa spuna calm… esti liber, dar sa nu mai faci. Ghiciti cine primea amenintari si din partea cui? Ei bine, da. Politistul trebuia sa-si pazeasca “odorul” si sotia mai ceva ca-n filmele cu mafia. In acest caz, atunci cand il prinzi, parca iti vine sa-i aplici o corectie asa, preventiv. Desigur asta nu e o solutie. E cazul sa mai spun de ceea se… Read more »

Problema este ca in Romania nu mai exista respect pentru uniforma. Toti jegosii astia care ar trebui testati psihic inainte sa fie angajati nu mai stiu frica de nimic. Politaiu trebuia sa-i rupa mana nu sa-i dea o palma.