In cautarea curajului

As vrea sa pot spune ca “Mazemania salveaza Romania”, dar ar fi exagerat si atunci ma gandesc sa o iau cu pasi mici, pe plan local unde Mazemania e in crestere si Mazemaniacii sunt din ce in ce mai multi. Am desoperit acest blog din intamplare. Mi-a placut si am revenit. Acum vreau mai mult. Vreau sa scriu pe Mazemania. E o dorinta care poate fi indeplinita. Daca acum cititi acest post pe Mazemania, inseamna ca aceasta dorinta mi-a fost indeplinita.
Deci totul e posibil pe Mazemania. O sa scriu sub pseudonimul de “Leul cel fricos” si prin scrierile mele sper sa ajung la Vrajitorul din Oz spre a imi recapata curajul, curajul de a spune ce gandesc, curajul de a lua atitudine impotriva “prostiei la putere”, impotriva tuturor acelora care uita de bunul simt atunci cand depasesc milionul de euro.
Sper, alaturi de Dorothy, Toto, Omul de tinichea, Sperietoare si nu in ultimul rand, alaturi de cititorii blogului, sa invingem odata pentru totdeauna pe “Vrajitoarea cea rea” reprezentata prin coruptie, nesimtire, nepotism, spaga, prostie etc. care a pus stapanire pe Romania.
Asa sa ne-ajute… tastatura!

Cu respect…si mai mult decat atat,

Leul cel fricos