Frica de Dumnezeu, nu de Carabulea!

Amenintarile unui miliardar la adresa mea atat in direct la o dezbatere publica, cat si in ziarul Tribuna, nu ma afecteaza. Dar afecteaza pe cei din jurul meu, familia mea. Frica de Carabulea nu exista in sufletul meu, atata timp cat stiu ca sunt curat. Frica de Dumnezeu poate exista, dar in nici un caz de Carabulea sau orice miliardar! Dar oare merita efortul meu?

Peste 2000 de oameni au semnat petitia pentru Padurea Dumbrava. Multi mi-au scris emailuri de incurajare, am primit telefoane, SMS. Oamenii sunt de acord cu ceea ce fac. Am devenit, involuntar, porta-vocea nemultumitilor Sibiului, a oamenilor simplii dornici de schimbare si de o viata decenta, in armonie cu natura.

Dar eu am cel mai mult de suferit. Surselor mele de venit locale, inca existente (spre disperarea unui magnat local) le e teama sa faca publica asocierea cu numele meu. Multi vor sa le ofer consultanta, dar off-the-record. Noroc cu activitatile din afara judetului. Oare merita sacrificiile pe care le fac, nu doar cele financiare, emotionale, de nervi, energie etc cat mai ales cele facute de familie pentru cauzele pentru care eu lupt voluntar de ani buni?

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
fcb

hopa… te pui cu greii banului. dar ce ti-a zis asa de amenintator?

Szasz

Nu stiu daca merita ceea ce faci. Nu merita sibienii. Insa merita sufletul tau.

Dezbaterile publice sunt obligatorii prin lege. Deranjeaza acest lucru in mod vizibil, mai ales, aici, in Sibiu, de la sculer-matriterul patron la primar. Mai exista un Corneliu Bucur, ce va fi debarcat, prin ne-numire, de la Muzeul Astra. Daca mai exista voci in Sibiu, ele vor fi reduse la tacere de statuietele ce cad din inaltul fotoliilor calduroase.

laura

A meritat si merita Caline:)! Iti multumim!!

pantera

Astazi scriam pe undeva ca populatia e formata din indivizi si mase (formate din entittati biologice care se cred indivizi, dar nu sunt)… Ai ales sa te manifesti ca individ. Nu cred ca e o chestiune de a se merita sau nu… Te sustin, chiar daca nu ne cunoastem, pentru ca aperi niste valori reale. N-o sa-ti fie usor. Ii doresc familiei tale sa reziste.