Frauda Primarului in Consiliul Local

In 27 martie 2008 a avut loc o sedinta a Consililului Local Sibiu. Pe ordinea de zi s-a aflat si proiectul privind amplasarea de terase in centru. Consilierul PDL Livia Sava, spre dezaprobarea locuitorilor din centru, s-a ridicat si a propus un amendament care prevedea marirea programului cand terasele sunt deschise de la ora 22 la ora 23. Amendamentul a fost votat separat si a fost admis DAR cu doar 16 voturi pentru si 5 impotriva.
Vineri a aparut in sfarsit pe site-ul primariei Sibiu minuta si procesul verbal al acelei intalniri pe care le aveti mai jos in captura (doar partea ce priveste proiectul mai sus amintit).

Puteti vedea cum in minuta respectivul proiect apare votat in UNANIMITATE desi a fost votat doar de 16 consilieri. Cum vine asta domnule primar?!?

Mai mult as vrea sa aduag faptul ca CETATENII nu au voie sa-si expuna punctul de vedere inaintea votarii unui proiect de hotarare, ci doar la finalul sedintei cand consilierii deja isi strang lucrurile sa plece. Odata proiectul votat ce sens mai are ca locuitorii sa vorbeasca?!? De ce nu sunt lasati sa isi spuna punctul de vedere INAINTE de vot? Asta e democratia la Primaria si Consiliul Local Sibiu impusa de Iohannis.

Frauda Primarului in Consiliul Local  Captura de pe site-ul Primariei Sibiu a minutei sedintei care arata frauda la respectivul proiect de hotarare.
Frauda Primarului in Consiliul Local
Captura de pe site-ul Primariei Sibiu a procesului verbal de sedinta care demonstreaza frauda si arata si cum au decurs discutiile pe acel proiect.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
OrgyKing

S-a “ajuns” Marga Grau…n-am stiut ca e si ea acolo :)) In alta ordine de idei, si mie mi se pare normal sa fie terasele deschise mai mult, pentru ca turisti sunt multi, sibieni care vor sa stea la terase sunt tot multi si nu cred ca deranjeaza locatarii chiar asa tare. Asta imi aminteste si de circul cu Artmania…dupa ce ca stau in geamuri si in balcoane cu tot neamul si cu toti prietenii si urmaresc spectacolele gratis, ca niste nesimtiti, mai comenteaza ca e galagie prea mare si te miri ce nu le mai convine. Asta dupa ce… Read more »

Asociatia de Cartier Centru Istoric Sibiu

Artmania a fost scoasa din Piata!!!! ura!!!!! Artmania afara din Piata Mare