Flori şi lacrimi

Sunt nebună! Nu am crezut că voi genera o aşa nebunie cu afirmaţiile mele. De fapt nici nu mă gândesc la mine ca la o lesbiană. Nu îmi plac categoriile. Mă gândesc la mine ca la o persoană liberă, dornică de nou, de iubire. Dar aşa am simţit că trebuia să spun lumii despre cum văd eu dragostea. Dar am reuşit să o rănesc pe Ana. Nu credeam că se va supăra că am recunoscut. Ea se teme însă mereu. Se teme că va afla cineva adevărata mea identitate şi implicit pe a ei. Cu greu am liniştit-o spre seară. I-am luat doi trandafiri galbeni. Unul pentru mine şi unul pentru ea. Florile acestea îmi aduc aminte de mine când eram copil şi mama îi creltea în grădină. Uneori tăia unul şi mi-l dădea “O floare frumoasă, pentru cea mai frumoasă dintre flori” Aşa mă alinta mama. Acum mă gândesc ce ar spune dacă ar ştii pe cine iubesc eu. Mai merg cu Ana pe la ea, dar ca prietene. Am mai fost şi cu alte fete pe acasă la ea. Odată ne-a chemat la prânz duminica. M-am rugat toată săptămâna de Ana să vină şi cu greu am convins-o. A fost distractiv. Tata mereu sobru, discuta de politică, dar pe mine, mama şi Ana nu ne interesa. Răspundeam mono-silabic şi începeam noi subiecte. A fost un prânz frumos…

Spre seară Ana s-a mai liniştit. Ea continuă să îmi spună că am făcut o prostie. Dar, Ana, nu vine vremea când nu ne mai ascundem? Eu una nu mai am 20 de ani să fiu mereu în umbră. Vreau să explodez de fericire. Şi tu eşti fericirea mea! Ce? Este rău să mă împărtăşesc lumii? nu! Dar mă doare când o văd pe Ana că plânge. Citeşte şi plânge. Pe mine nu mă doare aşa tare ce scriu unii şi alţii încuiaţi la minte, dar ea suferă.

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted
neo

numa’ sanatate va doresc.. https://www.homosexualitate.ro/

Sebi

Doua flori numai la morti se duc… Mai bine luai trei, unu asa de rezerva…
Cat despre coming-out-ul tau nu prea pot spune multe… E bine ca ai scapat de impasul asta, pe care tot singura ti l-ai indus…Oricum, o atitudine curajoasa ai avut. Bv

Ar trebui sa puneti niste titluri mai rasunatoare gen Can-Can: “Dezvaluiri senzationale ale blogaritei Mazemaniace care e lesbi” sau “Viata grea a unei lesbiene in societatea sibiana ciobanizata” STOP! Nu mai punetz’ botu’ la tampenii! Opriti-va o clipa si anal..izati! Pornitz’ de la postarea “O palma” in care Mazemaniaca palmuieste un tip Turmentat care comenteaza si o acuza ca-i lesbiana dupa care cineva se gandeste si speculeaza acuzatia turmentatului si nu cred ca Mazemaniacei i-a venit ideea (poate lui Calin)care s-a gandit ca ideea asta ar face trafic si ar crea “furtuni” ideologice intre cei pro si contra relatiilor intre… Read more »

Gogu

De azi trec pe blogul cisnadianului, e mai placut acolo.

Asta-i tot.

You’re Welcome, Gogu!

om normal

Propun schimbarea numelui blogului in “Lesbienele la sfat”. Si cu asta m-ati pierdut de cititor. Pa!

miha

Sunteti lacrimogene, penibile si proaste gramada. Adio si n-am cuvinte, nu mai pierd vremea pe aici!

Joska

Idei fixiste,indoctrinate,atacuri la persoana,aciditati in loc de discutii civilizate pe baza de argumente cam asta ii caracterizeaza pe cei care nu inteleg ca lumea asta nu e asa cum vor ei,mai este si altfel chiar daca ei n-ar da voie la asa ceva,dar de obicei se vede incultura de la distanta la ei.
Intr-adevar,nu stiu ce cauta pe acest blog.