Facultatea de Drept Sibiu nu mai e acreditata?

Tot aud informatia cum ca s-a retras acreditarea Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu. Oare e adevarat? De ce? Cine va fi tras la raspundere pentru asta? Ce se intampla cu studentii de acolo? Poate raspunde cineva…

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Facultatea nu si-a pierdut acreditarea, nu stiu de unde ideile astea, pe care le-am mai citit prin diverse locuri. Probabil se cauta discreditarea facultatii acum, cand se apropie BAC-ul, iar apoi admiterea la facultate…probabil pentru a indeparta potentialii studenti de Facultatea de Drept. Nu ar trebui insistat cu barfele astea…sincer.

Valentina

Sunt studenta in anul III la invatamant la distanta la aceasta facultate. Eu personal sunt foarte multumita de invatamantul care se practica aici. Profesorii sunt foarte exigenti si este foarte bine asa. Aici nu se fac juristi pe banda rulanta. In anul I am fost 180 de studenti iar acuma in anul III abia daca mai suntem un sfert. De ce? Fiindca cine nu are chemare spre stiintele juridice, nu are ce face in aceasta facultate decat sa renunte. Este drept ca taxele sunt destul de mari, insa se merita . Stii ca platesti ca sa inveti ceva pentru propriul… Read more »

Laura

Proastă eşti măi Valentino. Să-nţeleg că tu ai chemare spre ştiinţele juridice de-ai ajuns în anul III, nu? Şi cum ţi-ai dat tu seama de asta? Scriind referate sau copiindu-le de pe net? Ai să ajungi un mare jurist al acestei ţări, garantat.