Amantele Sibiului: Universitatea Lucian Blaga

flucsa-oprean

Asa cum am spus avem un nou serial pe Mazemania dedicat de data aceasta amantelor Sibiului, acelor amante care se folosesc de sex pentru a avea o functie si alte beneficii. Asa cum spuneam sunt arhi-cunoscute unele in anumite institutii dar e dreptul cetatenilor sa le stie… cum sa ii stie si pe barbatii care le sprijina in pat si pe functie….

Azi vorbim despre Universitatea Lucian Blaga. Din start va spun ca sunt multe amante acolo… Oho! Eu va ofer doua exemple si va las pe voi sa completati la comentarii restul de exemple….

Amanta sefa: Daniela Flucsa
Sefa departamentului marketing si purtatoare de cuvant a Universitatii, Daniela Flucsa nu mai e demult o femeie tanara, dar se intretine… Multi ani a facut cariera pe langa Lucian Calin la Trustul Eveniment, care detinea ziar, radio si TV. Era sefa si acolo. Trecerea ei din barca filo-PNTCD in barca filo-PSD a fost o surpriza pentru multi. Apoi s-a aflat ca a schimbat amantul. Noua ei achizitie e rectorul Universitatii Lucian Blaga, Constantin Oprean. Odata vazuta sefa Flucsa a inceput sa faca legea in rectorat si implicit si in Universitatea. Delectati-va cu pozele.

Oprean si Flucsa
Oprean si Flucsa

Amanta administrator: Ramona Todericiu
Din lector a ajuns director general administrativ adjunct al ULBS. Ramona Todericiu este amanta cu state vechi a profesorului Emanoil Muscalu. Sotia acestuia s-a calugarit si el a dat frau liber relatiei vechi cu Ramona desi divortul nu s-a pronuntat… Muscalu e consilierul rectorului si omul de baza in administratia Universitatii. Aveti si la acest caz fotografiile.

Muscalu si Todericiu
Muscalu si Todericiu

Acum va las pe voi sa dati exemple de amante si soti iubareti de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Serialul continua in Mazemania!

Acest articol este in categoria barfe si trebuie luat ca atare.

Căutări: