Exista pe la noi vreo carte dinasta?

Am dat mai devreme pe net peste o carte intitulata Made in Spain in care sunt din ce am inteles din descriere si diversele recenzii publicate online sunt compilate toate descoperirile stiintifice precum si toate inventiile care au aparut de-a lungul timpului in Spania, indiferent daca au sau nu recunoastere legala si/sau internationala.

Si eram curios daca exista o astfel de compilatie si in Romania. Stiu ca exista ceva clip pe Youtube cu ce s-a inventat in Romania si in care se explica faptul ca noi suntem buni la toate si fara noi si descoperirile stiintifice de pe la noi lumea risca sa intre in colaps.

Desigur, o spun la modul ironic pentru ca in ziua de azi avem maturitatea necesara ca sa intelegem ca orice descoperire stiintifica si inventie are nevoie de perseverenta, studiu si o doza de noroc din moment ce daca n-o descopera un om de stiinta o s-o descopere un altul care practica aceeasi investigatie, dar e mai perspicace, mai documentat si mai bine finantat.

Astea fiind zise, are careva idee daca exista vreun fel de compilatie/atlas cu toate chestiile care s-au inventat in Romania? Daca da de unde pot sa cumpar asa ceva?