Este Horatiu Cercel gay?

Fiind un aparator al minoritatilor, inclusiv cele sexuale, nu ma prea hazardez sa arat cu degetul oamenii pentru cum si cu cine fac sex. Am mai batut un apropo ici-colo pe Mazemania… De doua zile sunt intrebat constant pe mess si telefon daca este adevarat ca patronul Concefa si Sibiu Standard, Horatiu Cercel este gay? Sau bi-sexual macar? Sincer, NU STIU! Ce credeti ca eu sunt Mafalda? Stiu ca a fost prieten cu Laura Dobrota (prezentatoarea Antena 1 Sibiu) o vreme (a scris si presa despre asta). Asa ca nu prea pare gay. Voi stiti altceva? Sincer, nu cred ca are importanta orientarea sexuala a unui om, dar cand este persoana publica, in democratie, nu mi se pare normal sa se ascunda, din contra ar face un mare serviciu comunitatii homosexuale sa spuna ca este gay sau lesbi sau bi-sexual.

Sincer stiu multi homosexuali la Sibiu. Dar doar cei foarte tineri declara fatis asta… restul tacere. Adesea multi se ascund sub casatorii de convenienta, pentru a nu atrage prea mult atentia. Sunt directori, jurnalisti, oameni de afaceri, politicieni – diferite VIP-uri locale. Nu credeti ca ar fi mai bine sa spuna orientarea lor pentru a apara mai bine interesele homosexualilor?

Căutări:

10
Lasă un răspuns

9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
newest oldest most voted

Si am uitat sa-ti zic: e genul asta de monenareala ieftina care a oprit blogul asta sa devina o sursa foarte seriosa de luat in seama. In rest numia de bine, raman cu lucrurile bune pe care le-am citit aici.

cc
eu

Bai frate, da’ ce probleme existentiale ai si tu.

liviu

Nu are nici fata, nici mers, nici gesturi de gay.
Trust me ! :):):)

mihai

Nu cred ca e gay pentru ca Laura Dobrota este pocaita adica baptista si nu l-ar fi acceptat. Mihai

mihaela

Horatiu nu e gay. De fapt Horatiu a cerut-o pe Laura de nevasta dar tipa l-a refuzat. Stiti de ce ? Laura Dobrota este baptista iar baptistii nu au voie sa se casatoreasca cu ortodocsi {Horatiu este ortodocs) . Laura Dobrota fiind baptista are o atitudine de ura fata de tot ce este ortodocs specific pocaitilor.Nu va mai luati dupa fata pe care o face cand prezinta stiirile . Conceptiile ei religioase sunt de-a dreptul penibile.

Bianca

Nu este gay! Este cel mai mare curvalau! A inselat-o si pe Laura la greu. Nu prea are pretentii…”musca” tot ce prinde!

Ciprian

Ce stiu sigur e ca mie mi-a placut…. Sora lui,Claudia Pereira are Cotton comlex……si asa am ajuns sa-l cunosc pe unul din cei doi frati ,de fapt pe singurul ei frate care venea prin zona! Ce pot spune cu mana pe inima este ca acest om e foarte manierat si l-am servit de foarte multe ori in calitate de ospatarVoi stiti ca venea mai tot timpul ziua cu prieteni si doar rareori seara cu Laura Dobrota? Iar cand venea cu ea era ca un acord tacit si nici un prieten de-al lui care venea peste zi nu statea la masa… Read more »

Bomba

Omule !!!!! Tu esti frustrat rau in viatza ! :)))

Întrebare

Ceva noutatI despre Cercel ? Umbla zvonuri ca ar fi cu o Tipa din Cluj ,le poate Confirma -infirma cineva?